Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’deki son maçını Kasap yönetecek Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’deki son maçını Kasap yönetecek

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerleyen Zonguldakspor Basket 67’ye, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’dan büyük sürpriz.
Alan, 24 Şubat Cumartesi günü Tekirdağ deplasmanında Çerkezköy Belediyesi’yle karşılaşacak olan Kırmızı-Lacivertli takımın, Site Spor Salonu’nda Baş antrenör Barış Güney yönetiminde yaptığı antrenmana ziyaret gerçekleştirdi. 
Haftayı 56-53’lük Botaş Gelişim galibiyetiyle kapatarak liderliğini sürdüren Kırmızı-Lacivertli basketbolcuları tek tek tebrik eden Ömer Selim Alan, kaptan Betül Pehlivan ve takım arkadaşlarına tatlı ikramında bulundu. Başkan, hafta sonu oynanacak Çerkezköy Belediyespor maçının kazanılması halinde tüm takıma prim dağıtacağını sözünü verdi.
Geride kalan 25 maçın 23’ünü kazanarak takımı hedeflenen şampiyonluğa doğru taşıyan Baş antrenör Barış Güney’i, bu başarısından dolayı kutlayan Başkan Alan, şampiyonluk kupasını Zonguldak’a istedi.
Alan’ın bu isteği üzerine Baş antrenör Güney, sezonun bitmesine 5 maç kaldığını, bu maçlardan 4’ünün kazanılması halinde şampiyonluğa ulaşacaklarını belirtti.
Bu hafta lig ikincisi Bodrum Basketbol’un Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a yenilmesinin kendilerine bir mağlubiyet hakkı sağladığını anımsatan başarılı coach, bu avantajı çok iyi değerlendirip Zonguldakspor’u ve Zonguldak’ı Süper Lige çıkaracaklarını söyledi.
Barış Güney’in bu sözleri üzerine Başkan Ömer Selim Alan, Zonguldakspor Basket 67’nin Zonguldak’ın sporda marka değerini yukarı çıkardığını, bu takımın kurulmasında ve elde edilen başarıda emeği olan tüm herkesi gönülden kutladığını dile getirdi.
Kadınlar Süper Ligi’nin Zonguldakspor’a çok yakışacağını aktaran Başkan Alan, Zonguldak Belediyesi olarak takımın her zaman arkasında olduklarını, daha önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de maddi-manevi desteklere devam edeceklerini sözlerine ekledi.
SPOR SERVİSİ

20240220_180958-01

Editör: Hüseyin EKİNCİ