Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahıs, avukatını ve emekli icra müdürünü araç içerisinde başlarından silahla vurarak öldürdü. Kendi avukatını ve emekli icra müdürünü öldüren şahıs jandarmaya giderek teslim oldu.
Olay, akşam saatlerinde Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bir araç içerisindeki 2 kişi başlarından silahla vurularak öldürüldü. Öldürülen kişilerden Avukat Erdal Çam'ın (73) Denizli Barosu eski başkanı olduğu, diğerinin ise beraber çalıştığı emekli İcra Müdürü Özcan Çavdar (57) oldukları öğrenildi.

KENDİ AVUKATINI ÖLDÜRDÜ

Edinilen ilk bilgilere göre korkunç cinayeti gerçekleştiren şahsın avukat Çam'ın müvekkili G.Ö. olduğu, G.Ö.'nün avukat Çam'a yüklü miktarda ödeme yaptığı fakat karşılığında davada herhangi bir ilerleme olmadığı için aralarında anlaşmazlık bulunduğu öğrenildi. Zanlının aralarındaki sorunu çözmek için görüşme talep ettiği, bindiği aracın arka koltuğundan seyir halindeyken ateş ederek Çam ve Çavdar'ı vurduğu ardından da Turgutreis Jandarma Karakoluna teslim olduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)

muğla cinayet (3)

muğla cinayet (4)

muğla cinayet (2)

muğla cinayet (1)

Zonguldak karanlığa gömülecek Zonguldak karanlığa gömülecek

Milletvekili Saffet Bozkurt'un acı günü! Milletvekili Saffet Bozkurt'un acı günü!

Erkek arkadaşını, babasıyla birlikte çorapla boğarak öldürdü! Erkek arkadaşını, babasıyla birlikte çorapla boğarak öldürdü!

Yüksek gerilim hattı direğinde intihara kalkışırken yüksek gerilime kapıldı Yüksek gerilim hattı direğinde intihara kalkışırken yüksek gerilime kapıldı

Kadınların kavgasında kan aktı: 1 yaralı Kadınların kavgasında kan aktı: 1 yaralı

Huzurevinde çok sayıda kişi zehirlendi! Huzurevinde çok sayıda kişi zehirlendi!

Kardeşlere korkunç pusu! Düğündeki kız kavgası cinayetle bitti Kardeşlere korkunç pusu! Düğündeki kız kavgası cinayetle bitti

Bu haberi mideniz kaldırmaz! Zonguldak’ta poğaçanın içinden çıkan şok etti! Bu haberi mideniz kaldırmaz! Zonguldak’ta poğaçanın içinden çıkan şok etti!

Tren vatandaşa çarptı! Ağır yaralı! Tren vatandaşa çarptı! Ağır yaralı!

Editör: Muhammet