Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, Kahramanmaraş merkezli 9 saat arayla yaşanan ve 10 ilin etkilendiği iki büyük depremde afetzede vatandaşlarımızın acılarını paylaştıklarını belirtti.

Başkan Avcı;  

“Zonguldak olarak tek yürek olduk, elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Ak Parti Zonguldak teşkilatlarının da bu yardımlara katkı vermek için, olay duyulduğu andan itibaren ellerini taşın altına koyduklarını ifade eden Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı;

“Tüm ilçelerde bize ulaşan partililerimiz, yardım yapmak istediklerini belirttiler. Her ilçe ve beldemizde afetzedelere yapılan yardımların toplandığı merkezler oluşturduk. Daha sonradan bunları bir araya getirerek, TIR’larla ihtiyaç duyulan yerlere ulaştıracağız” dedi.

Ayni ve nakdi yardım olmak üzere iki çeşit yardım toplandığını ifade eden Avcı;

Maddi yardımın yanı sıra, kullanılmamış kışlık giyecek, battaniye, eldiven, çocuk bezi, botlar, ısıtma araçları gibi malzemeleri yardımı da yapacağız. Haliyle kış mevsiminde ihtiyaç duyabilecekleri malzemeleri belirleyecek bunları da ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm Zonguldak halkının, afetzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak için gönüllü olduğunu görmek bizleri ayrıca duygulandırıyor” dedi. (Şaban Yılmaz)

Editör: Murat Barutçu