Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ve Zon-Kar-Der Başkan Yardımcısı Avukat Enes Karakaya ile birlikte Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan'a ziyaret gerçekleştirdiler.
Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar ziyarette şunları söyledi:
“Değerli Başsavcımız göreve geldi kısa sürede başarılı çalışmalara imza atarak İlimizin sevilen sayılan örnek ve çalışkan bürokratlarımızın başında gelmektedir. Kıymetli Başsavcımıza başarılı çalışmalarından dolayı canı gönülden kutluyor göstermiş olduğu misafirperverlik üstün nezaketlerinden ve mütevazi devlet adamlığı duruşundan dolayı çok teşekkür ederiz. Zonguldak'ımız böyle bir devlet adamına sahip olduğu için çok şanslı Zonguldak olarak Başsavcımızın değerini kıymetini bilmekte fayda olacağı kanaatindeyim kendileri gece gündüz demeden Zonguldak İçin çalışıyor Zonguldak İçin Başsavcımız büyük bir şanstır”
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Gökhan Kapağan ise “Zon-Kar-Der Zonguldak Karabük'lüler Derneği Başkanı Serdal Acar Başkan ve yönetim kuruluna nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temenniler sunularak tamamlandı. (Haber Merkezi)




