Zonguldak’ın Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tek aday adayı Belediye Başkanı Ömer Selim Alan olmasına rağmen, kentte ön plana çıkan Eski Milletvekili Özcan Ulupınar Ankara’ya çağırıldı. Ulupınar’ın isminin yarın açıklanacak olması ihtimali ise Ankara’da artıyor.

Son günlerde Zonguldak’ta yükselen “Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar olsun” sesleri her geçen dakika artıyor. Ayrıca, Ak Parti’nin yanı sıra, CHP kanadı da iktidar partisinin adaylık sürecini yakından takip ediyor.

ZBEÜ Maliye Bölümü öğrencileri, engellilere umut oldular ZBEÜ Maliye Bölümü öğrencileri, engellilere umut oldular

Görev süreci boyunca Fevkani Köprü yıkımı gibi radikal kararlara imza atan ve kent içerisinde bölünmelerin yaşanmasına sebebiyet veren Başkan Ömer Selim Alan’a ise tepkiler üst düzeyde. Ancak, olumlu eleştirilerin de yapıldığı Ömer Selim Alan da adaylık için net bir açıklama bekliyor.

Öte yandan, CHP kanadında da AK Parti’nin adaylık sürecinin takibi sürüyor. CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ve ekibi, yarışa Ömer Selim Alan ile girmek istiyor. Alan’a karşı şanslarının daha fazla olduğunu düşünen CHP’liler, Özcan Ulupınar karşısında zorlu bir sürece gireceklerini düşünüyorlar.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Muhammet