Ak Parti’nin Kozlu’da yaptığı '67'de 670 AK ekip ile 67 bin el sıkıyoruz' programında konuşan Ak Parti Milletvekili Adayı Ahmet Çolakoğlu burada yaptığı konuşmada, Zonguldak’ın ikinci kez enerji üssü olacağını söyledi.

Ahmet Çolakoğlu burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sizin emeğiniz, sizin zaferiniz olacak inşallah. Onun için hepinizden Allah razı olsun. Evet burada değerli arkadaşımız, belediye başkanlarımızla beraber Ankara'da bizlerin kol kola, el ele, hem Zonguldak'ın sorun ve sıkıntılarını ve bütün ilçelerimizin sorun ve sıkıntılarını takip etme konusunda bir söz söyledi. Ama diğer vekil arkadaşlarımızla beraber bizler aynı dönemde çalıştığımız arkadaşlarımızla aynı şekilde kol kola birlik ve beraberlik içinde Zonguldak'ın bütün sorumluları için el ele kol kola çalıştık.

İYİ Parti’de istifalar nedeniyle il yönetimi düştü İYİ Parti’de istifalar nedeniyle il yönetimi düştü

Sadece bizden mi? Daha önceki dönemdeki bütün milletvekili arkadaşlarımız da Aynı şekilde kurulduğu günden bugüne kadar beraberce Zonguldak'ın bütün sorun ve sıkıntılarını çalıştılar ve açtılar. Bizlere de az bir şeyler kaldı. Biz de bunların geçmiş dönemde başarabildiğimiz kadar başardık. Ama durmak yok, yola devam.

Zonguldak'ta daha yapılacak çok işler var. Zonguldak enerji üssüydü, doğal gazla beraber tekrar enerjide önemli bir rol aldı. Evet, bizler Zonguldak'ta yine büyük yatırımlara Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde imza atarak yolumuza devam edeceğiz.

14 Mayıs çok az bir zaman kaldı değerli arkadaşlar. Burada miting yapmıyorum Çünkü burada bütün aile fertleri burada. Arkadaşlar. Durmak yok, yola devam. Bizler bugün Ereğli'de olduğu gibi, Çaycuma'da olduğu gibi ev ev, kapı kapı, sokak sokak gezeceğiz inşallah. Ve diyeceğiz ki dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan. Doğru zamanda doğru adam Recep Tayyip Erdoğan diyerek halkımızdan oy talep edeceğiz.

Evet karşımıza farklı düşünceler çıkabilir değerli arkadaşlar. Ama diyeceğiz ki hayır öyle değil. Evet genel merkezde yirmi iki yıldır yaptığı gibi tekrar cumhurbaşkanımızla beraber o balkon konuşmasını yapacağız. Evet o balkon konuşmasını sadece Zonguldak mı dinleyecek? Hayır. Sadece Türkiye mi dinleyecek? Hayır. Mazlumlar dinleyecek. Ezilenler dinleyecek. Orta Asya dinleyecek. Azerbaycan dinleyecek, Orta Doğu dinleyecek. Diyecek ki lider Recep Tayyip Erdoğan tekrar geldi. İşte arkadaşlar, onun için omuzlarımızda bir yük var. Mazlumlar bizi bekliyorlar. Onlar sandıkları bekliyorlar. Onlar mazlumların sesi Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyorlar. Onun için arkadaşlar, son günlerimiz. Şu anda yavaş yavaş on iki gün kaldı. Seçime kadar hiç durmayalım arkadaşlar. Durmak yok, yola devam diyelim” (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

Editör: Murat Barutçu