Çaycuma'da uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama! Çaycuma'da uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama!

2024 yılının ilk koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı. Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu, il protokolü, yatırımcı kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu toplantının açılış konuşmasında 2023 yılında doğal afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlara ve aziz şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi ve 2024 yılının, Zonguldak için hayırlı olmasını temenni etti. Toplantının açılış konuşmasından sonra Vali Hacıbektaşoğlu, 2023 yılının genel bir değerlendirmesini yaparak 2024 yılı yatırım programları ve katkılarına değindi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri ‘Gazze için kıyama kalk’ nöbetini tamamladı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri ‘Gazze için kıyama kalk’ nöbetini tamamladı

(Haber merkezi)

Editör: Virda Şahin