Zonguldak’ta bir telefon işletmecisi, vatandaşlara yurt dışından telefon getireceğini iddiasıyla yüklü miktarda paralarını aldı. Para alışverişinin üzerinden uzun süre geçmesinin ardından çok sayıda vatandaş kendilerine herhangi bir telefon ulaşmayınca çareyi telefoncudan şikâyetçi olmakta buldular.

Bugüne dek çok sayıda kişiyi “Telefon vaadiyle” kandıran A.A. isimli işletmeci, Ekrem Açıkgöz isimli şahıstan Kurban Bayramı öncesinde 28 bin TL para alarak, kendisine yurt dışından Iphone 14 Pro Max getirteceğini söyledi. Aradan uzun süre geçmesinin ardından Açıkgöz, telefonu gelmediği için parasının iadesini istedi. A.A.’nın kendisini oyaladığını iddia eden Açıkgöz, “Kimsenin canı yanmasın” dedi.

Ekrem Açıkgöz, “Kurban Bayramı’ndan 3-4 gün öncesinde telefon parası verdim. Arife günü gelecek dedi. Telefon gelmedi. Sonra kurban bayramı tatilini bahane etti. Devamlı bana şu gün gelecek bu gün gelecek dedi. Sonrasında da telefon geldi, ‘Açtırmasını yapıyorum’ dedi. Yine gelmedi. İade istedim daha sonra. Paramı istedikten sonra yine oyalamaya başladı. Bir kısmını verdi. Devamlı gün attı. Hala alamadım. Daha sonra öğrendim ki, benim gibi çok kişi varmış. Çok sayıda kişinin parasını alıp, telefon getirtmemiş. Paralarını da alamamışlar. Kimsenin de canı yanmasın. Ben paramı istiyorum. Gerekli hukuki yollara da başvuracağım.” Şeklinde ifadelere yer verdi.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Öğrencisine yıllarca tecavüz etti! 158 yıl ceza aldı, kayıplara karıştı! Öğrencisine yıllarca tecavüz etti! 158 yıl ceza aldı, kayıplara karıştı!

Uykusundan uyandırıp kapısının önünde öldürdüler Uykusundan uyandırıp kapısının önünde öldürdüler

Zonguldaklılar Yazar Bülent Demircioğlu'nu ağırladı Zonguldaklılar Yazar Bülent Demircioğlu'nu ağırladı

Çorbacılar şaşkın! Çorbacılar şaşkın!

Torbası 100 lira Torbası 100 lira

Taksi şoförü, çocuklar tarafından bıçaklanarak öldürüldü! Taksi şoförü, çocuklar tarafından bıçaklanarak öldürüldü!

Editör: Muhammet