Zonguldak’ta çok sayıda hayvan severin kasaplardan toplayarak mahallelerindeki kedi ve köpeklere verdikleri kasap atıkları da zamlandı.

Bu kapsamda kasaplar bir torba tavuk kemiğine bile 100 lira istiyorlar.

Fahiş fiyata 11 milyon ceza yolda! İşyeri kapatma cezası da var Fahiş fiyata 11 milyon ceza yolda! İşyeri kapatma cezası da var

Fiyatı aşırı yüksek bulan hayvan sahipleri ve sokak hayvanlarını besleyen vatandaşlar “şimdiye kadar para almazlardı, ama her şeye gelen zam kasapların atıklarına bile zam yapmalarına neden oldu, tavuk kemiğinin torbasına 100 lira istiyorlar, çoğu zaman bu parayı verip alamıyoruz, olan sokak hayvanlarına oluyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Görüşlerine başvurduğumuz kasaplar ise “bizim suçumuz yok, evet eskide bedava dağıtıyorduk bunları ama şimdi para edecek her şeyi satıyoruz, hayvan boynuzlarını bile parayla veriyoruz, tarak yapımında kullanıyorlar, tavuk kemikleri de sokak hayvanlarına gidiyor, vatandaş almazsa yem fabrikaları alıyor, zamlar bizi de vurdu” diyerek başka çarelerinin olmadığını belirtiyorlar. (Haber: Sermet Aksu)

WhatsApp-Image-2023-07-31-at-13.57.58

Fuhuş evlerine baskın! Fuhuş evlerine baskın!

Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur” Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur”

Motosiklet yaşlı adama çarptı Motosiklet yaşlı adama çarptı

İki araç kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı İki araç kafa kafaya çarpıştı, 3 yaralı

Editör: Murat Barutçu