Demokratik kitle örgütlerinin, sosyal, siyasal, kültürel, bilimsel konularda da toplumun ve gençlerin aydınlanmasında, bilinçlenmesinde sorumlulukları vardır. ADD Zonguldak şubesi de bu kapsamda bir etkinlik gerçekleştirdi.

 Anadolu Topraklarında binlerce yıl öncesine uzanan GÖBEKLİ TEPE kültürü ve tarihi ile ilgili tarih araştırmacısı, yazar Kenan Yelken bir sunum yaptı. Sunuma Zonguldak Halkı büyük ilgi gösterdi.

Kenan Yelken bu konuda yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Zonguldak Şubesi organizatörlüğünde, Türk kültürüne ve Türk tarihine sahip çıkan güzide Zonguldak halkı ile "Göbekli Tepe ve Sembollerin Anlamı" konulu söyleşimde bir araya geldik... Yaşlı, genç demeden salonu doldurdular. Bu yolda ilk kıvılcımı çakan Sayın Namık Kemal FERİZOĞLU abime, etkinliğin gerçekleşmesi için büyük çaba ve özveri gösteren ADD Zonguldak Şb.Bşk. Sayın Nazan PAPİLA'ya, harika ev sahipliği ve sıcak ilgisinden dolayı değerli işadamı Sayın Hüseyin PAPİLA'ya, varlığı ile söyleşimi onurlandıran ADD Genel Saymanı Sayın Emin Semih ÖZKÖK'e ve ADD Zonguldak Ynt.Krl. üyelerine, etkinlik salonundaki cıvıl cıvıl desteklerinden dolayı ADD Zonguldak Gençlik Örgütü üyelerine, söyleşimi yazılı ve görsel olarak kamuoyuna duyuran basın mensuplarına ve de salonu dolduran her bir katılımcıya teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olun, var olun… Esen kalın.” (Haber: Sermet Aksu)

WhatsApp-Image-2024-02-25-at-11.58.31

WhatsApp-Image-2024-02-25-at-11.58.30

WhatsApp-Image-2024-02-25-at-11.58.31-(1)

Yoğun sis kent merkezinde etkili oldu Yoğun sis kent merkezinde etkili oldu

Editör: Murat Barutçu