Zonguldak'ta 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinleri başladı Zonguldak'ta 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinleri başladı

Zonguldak’ta skandal bir olay yaşandı. Kültür sanat alanında aktif olarak hocalık yapan bir şahıs, kendisinden yaklaşık 30 yaş küçük olan ve henüz reşit olmayan öğrencisine ahlaksız teklifte bulundu. Hocasının söylediklerini gözyaşları içerisinde dinleyen öğrenci peş peşe ahlaksız teklifler karşı karşıya kaldı. 
Gece geç saatte eğitimi bahane ederek öğrencisini arayan ve sonrasında biriyle birlikte olup olmadığını soran hoca daha sonra kız çocuğuna kendisinden hoşlandığını ve birlikte olmak istediğini söyledi. Daha sonra ısrarla evine çağıran ahlaksız hoca, telefonu kapatırken de “Beni öpecek misin? Neremden öpeceksin?” şeklinde sorular yöneltti. Genç kızın tedirginliği ise sesine yansıdı. Babasının agresif yapısı nedeniyle olayın duyulmasından korkan kız, ne diyeceğini bilemeyerek telefonu ağlayarak kapattı. 
Öte yandan, hocanın evli ve çocuk sahibi olduğu öğrenildi. 
Ahlak sınırları gereği, haberimizde sadece bu kadar detay verebiliyoruz. Ancak görüşme sırasında “Sözde” hocanın iğrenç cümleleri ve ahlaksız teklifleri bunlarla sınırlı değil… Hocanın aynı zamanda daha önce de eğitimler sırasında birçok kez fiziksel taciz girişiminde bulunduğu ve kız çocuğunu birlikte olmaya zorladığı belirtildi. 
Konuyla ilgili önümüzdeki günlerde daha detaylı haber yapılacak!

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA