Cinsel taciz Haberleri

Cinsel taciz haberleri ve güncel Cinsel taciz gelişmeleri, Cinsel taciz ile ilgili tüm video, Cinsel taciz fotoğrafları ve Cinsel taciz haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Yabancı dil öğretmeni olan S.Y, sınavdan 100 alan öğrencisini ödüllendireceğini söyleyip evine davet etti.

Türkiye Gündemi

Eşinin arkadaşı genç kadını yanağından öpen adam 'sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı' suçundan hapis cezasına çarptırıldı.

Türkiye Gündemi

Bir kişi evine davet ettiği üç kişi tarafından bıçak ve muşta tehdidi ile telefon bankacılığı üzerinden 70 bin TL kredi...

Magazin

Oyuncu Ezgi Mola’nın, tanımadığı bir şahsın kendisini yıllarda takip ederek taciz ettiği iddiasıyla açtığı davada karar çıktı.

Türkiye Gündemi

Bir aşiret lideri ve köy muhtarı olan N.Y., iddiaya göre 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu.

Türkiye Gündemi

Bir voleybol antrenörü, yaşları küçük olduğu belirlenen 2 genç kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Zonguldak

Çocuk hastalarını uyuşturucu ilaçla manipüle ederek ailelerini tecavüzle suçlattığı iddiasıyla tutuklanan Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu’nun ifadesi Zonguldak’ta yaşanan bir...

Asayiş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, yaşı küçük 3 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi, serbest bırakıldı.

Asayiş

Zonguldak Devrek’te 112 Acil istasyonunda paramedik olarak görev yapan B.T. İsimli şahıs nitelikli cinsel istismar suçundan tutuklandı.

Türkiye Gündemi

12 yaşındaki çocuğa cinsel istismar suçundan cezaevinde bulunan Uşşaki Şeyhi Eyüp Fatih Şağban’ın yeni infaz yasasından yararlanarak Şubat ayında tahliye...

Türkiye Gündemi

Siber güvenlik şirketi ESET, Aralık 2022 - Mayıs 2023 döneminde ESET telemetrisinde görülen tehdit ortamı eğilimlerini özetleyen tehdit raporunu yayımladı.

Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2 yaşındaki bebeğin ölümüne neden olan Furkan S.’nin henüz hükümlü koğuşuna alınmadığı öğrenildi.