Öğretmen Haberleri

öğretmen haberleri ve güncel öğretmen gelişmeleri, öğretmen ile ilgili tüm video, öğretmen fotoğrafları ve öğretmen haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Çaycuma

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Saltukova Beldesinde bulunan Hacılar köyünde meydana gelen olayda bir kişi silahla başından kendisini vurarak hayatını yitirdi.

Kozlu

Kozlu Lisesi emekli öğretmenlerinden Şaban Yaman hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Öğretmen eşi Hatice Çelik’i (29) öldürüp, bacanağı spor eğitmeni Murat Akdöker’i de ağır yaralayan uzman çavuş Gökhan Çelik (27) yakalandı....

Türkiye Gündemi

Tarlasından döndüğü sırada kullandığı traktörden düşüp altında kalan emekli öğretmen yaşamını yitirdi.

Türkiye Gündemi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir kuyumcuya düzenlenen silahlı saldırıda biri muhtar 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Sınıfta kalan kız kardeşi nedeniyle okul idaresiyle konuşmaya gidip öğretmeni darp eden şüpheli tutuklandı. Şüpheli ifadesinde, “O sinirle 1 kez...

Türkiye Gündemi

Kız kardeşinin sınıfta kalması nedeniyle okul idaresiyle konuşmaya giden abi öğretmeni yumrukladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Bir kişi, aracıyla seyir halinde olan öğretmene kurşun yağdırdı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden öğretmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Ankara'daki bir özel eğitim okulunda down sendromlu Berat Ü.'yü darbeden öğretmen Mücahit Mert H. tutuklandı.

Asayiş

Öğretmen baskısı sebebiyle intihar ettiği ileri sürülen öğrenci ile ilgili Ankara Valiliğinden açıklama geldi.

Türkiye Gündemi

Pikniğe giden ve serinlemek için girdiği çayda boğulma tehlikesi geçirip çevredekiler tarafından kurtarılan 26 yaşındaki öğretmen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Görev yaptığı okulda, teneffüste öğrencileriyle top oynarken kalp krizi geçiren 49 yaşındaki İngilizce öğretmeni hayatını kaybetti.