WhatsApp-Image-2023-10-19-at-14.28.27

Çiftlik evinde kanlı gece! Çiftlik evinde kanlı gece!

Zonguldak Haber –  Onun yaşı kadar benim idarecilik deneyimim var

Zonguldak önceki dönem Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Selim Alan'a "benimle uğraşacağına benim sözümü dinle" dedi.

Zonguldak önceki dönem Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, seçim öncesi kendisi hakkında söylediği sözler hakkında cevap verdi. Akdemir, "Benim onun yaşı kadar idarecilik deneyimim var. Ona tavsiyem benimle uğraşacağına, benimle itham edeceğine, benim sözümü dinle. Ben bu zamana kadar eski belediye başkanları hakkında konuşmadım, ona da konuşmamasını öneririm.

"O koltuğu bırakacaksın"

Akdemir, "Ben seçimi kaybettiğimde görevi kendine ben teslim ettim. Geçici olarak verdiğimi söyledim. Bu halk ona gereken cevabı verecektir" dedi.

Zonguldak Eski Belediye Başkanı Akdemir'den Alan'a sert yanıt: "Vallahi yazık"

Zonguldak eski belediye başkanı Muharrem Akdemir, mevcut belediye başkanı Ömer Selim Alan'ın kendisine yönelik "10 yıl bir çivi bile çakmadı" sözlerine sert tepki gösterdi.

Akdemir, yaptığı açıklamada, "Zonguldak küçük bir yer. Her gün karşılaşıyoruz. Bu tür işlere gerek yok. Yüzyüze bakıyoruz. Başkan benim hakkımda 10 yıl bir çivi bile çakmadı demiş. El insaf, 10 yıldır bir şey yapmamışız el insaf. Neler yapıldığını ortada, mahallelerde yapılan çalışmalar ortada. Bunları sen nasıl söylersin? Vallahi yazık. Neler yaptığımızı herkes biliyor" dedi.

Zonguldak'a 10 yılda birçok hizmet yapıldı

Zonguldak'ın önceki belediye başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak'a 10 yılda birçok hizmet yaptıklarını belirtti.

Akdemir, Gazipaşa Caddesi başta olmak üzere Uğur Mumcu Kavşağı'nı yaptıklarını söyledi. "Gazipaşa Caddesi'nde altyapı çalışması yaptık. Önceden sürekli patlıyordu. Onu da yaptık, tamamladık. Uğur Mumcu Kavşağı'nda TTK bize yer bile vermedi. Çok güzel bir kavşak yaptık. Çok güzel oldu. Gecikmeli oldu, beni eleştirdiler. Buranın açılışı için Genel Başkanı bile çağırsın, açılışını yaparsın dediler. Ben kimseyi çağırmadım, bu benim görevim."

Bir buçuk milyona mal oldu

Uğur Mumcu Kavşağı'nın 1,5 milyon liraya mal olduğunu belirten Akdemir, "Evet, burası biraz gecikmeli oldu ama 1,5 milyon liraya mal oldu. Allah nasip etti, üstesinden geldik. Çok da güzel oldu. Bizlere hiç hizmet yapmadı diyenler. Bizler laf yapıp çok iş yaptık. Biz gösterişe önem vermedik. Halka hizmet edeceksin, etmezsen kalkıp gideceksin." dedi.

Haber: Sertaç Özdemir

WhatsApp-Image-2023-10-19-at-14.28.26

WhatsApp-Image-2023-10-19-at-14.28.27-(1)

Emniyetten Kilimli ve Çatalağzı'nda uyuşturucu operasyonu Emniyetten Kilimli ve Çatalağzı'nda uyuşturucu operasyonu

Arkadaş kavgası cinayetle bitti Arkadaş kavgası cinayetle bitti

Sahte dolar kavgasında kan aktı! Sahte dolar kavgasında kan aktı!

Komşusunun arabasını çilingirle çaldı! Komşusunun arabasını çilingirle çaldı!

Tamirciyi beklerken bacağı koptu! Tamirciyi beklerken bacağı koptu!

 

Editör: Virda Şahin