Düzce’de arkadaşının hareketinden şüphelenen K. K. İsimli şahıs, yaptığı takibin sonucunda karısı ise Y.Y.’i uygunsuz vaziyette yakaladı. Olayın ardından cinnet geçiren Köksal K. Karısını ve arkadaşını bıçakla yaraladı. Yakup Yaman hastanede hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgiye göre, olay, Düzce Küçük Sanayi Sitesi Akınlar mevkisinde meydana geldi. K.K., işyerinde beraber çalıştığı Y. Y.ın hal ve hareketlerinden şüphelenerek onu takip etmeye başladı. Takibin sonucunda karısı ile Y. Y.’ı uygunsuz vaziyette gören Köksal K. cinnet geçirdi. Y.Y.’ı boğaz, karın, böbrek, baldır ve kolları olmak üzere 15 farklı yerinden bıçakladı. Taş ve sopalarla saldırısına devam eden Köksal K., karısını da 2 bıçak darbesi ile yaraladı.
Çevrede bulunan vatandaşlara polisi ve ambulansı arayın diyerek “Deştim ben bunu” diyen K. K.’da saldırı esnasında kafasından ve elinden yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yakup Yaman hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetmesinin ardından K. K. kasten adam öldürme suçundan gözaltına alındı. 
Köksal K.’nın emniyette verdiği ilk ifadesinde, pişman olduğunu Y. Y.’ı karısı ile uygunsuz pozisyonda görünce cinnet geçirdiğini öldürmek istemediğini sadece yaralamak istediğini belirttiği öğrenildi. 
K. K’nın karısının tedavisi ise hastanede devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (Haber Merkezi)

Zonguldak’ın belası iş başında… “Bunların hepsi benim kocam!” Zonguldak’ın belası iş başında… “Bunların hepsi benim kocam!”

AW056407_01

'Gaipten sesler duydum' diyen kocanın, akıl sağlığı yerinde çıktı 'Gaipten sesler duydum' diyen kocanın, akıl sağlığı yerinde çıktı

Sevgilisinin kollarında can verdi Sevgilisinin kollarında can verdi

Düğünde havaya ateş açan muhtar ve beraberindekiler gözaltına alındı Düğünde havaya ateş açan muhtar ve beraberindekiler gözaltına alındı

Yaya geçidinde Sıla'ya çarparak öldürdü; Sanık 24 bin 300 TL ceza ile tahliye oldu Yaya geçidinde Sıla'ya çarparak öldürdü; Sanık 24 bin 300 TL ceza ile tahliye oldu

45 gündür kayıp kadının cesedi zeytinlikte bulundu 45 gündür kayıp kadının cesedi zeytinlikte bulundu

Editör: Muhammet