Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Ömer Selim Alan, CHP Zonguldak eski İl Başkanı Avukat Osman Yayla’yı ziyaret etti.

Osman Yayla çalışmalarını takdir ettiği Ömer Selim Alan’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Ekiplerden taksicilere uygulama Ekiplerden taksicilere uygulama

Yayla konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Zonguldak’a kim hizmet ederse onun yanındayız. Yapılanlar için de çok teşekkür ederim. Bu şehir en kadar güzel olursa, ne kadar hayat standartları güzel olursa bu bizim menfaatimize. Ama bu gayreti görüyorum, görüyoruz. Net söylüyorum, teşekkür ediyorum. Çok güzel şeyler oldu. Dileriz kısa zamanda bu projeler tamamlanır. Zonguldak’ın çehresi de düzelir. İnanıyorum da düzeleceğine. Gayretler görülüyor, herkes de görüyor. Hayırlı olsun. Zaten bu yapılanlar büyük proje. Ben meclis üyeliği de yaptım. Siyasette yapmadığımız bir şey kalmadı. Kolay değil. Bazı arkadaşlara sohbet arasında konuşuyoruz. Belediye imkanları belli, kısıtlı. Ben iddia ediyorum personel giderlerini çıkar belediye kendi imkanları ile o tahtaların cilasını yapamaz. Net söylüyorum. Zonguldak güzel bir hizmet alıyor. Devamı tüm Zonguldaklıların menfaatinedir.”

Yayla’nın açıklamaları hem kamuoyunda hem de CHP kanadında geniş yankı uyandırdı. Gazeteci Hüseyin Taha Karagöz de durumu sosyal medya hesabından değerlendirdi. Karagöz, konu ile ilgili videoyu paylaşarak, “Muhalefet İstanbul ve diğer şehirlerde HDP desteğini ‘kent uzlaşısı’ diye kamufle ederken Anadolu’da farklı şeyler yaşanıyor. Aşağıdaki görüntüde masanın başında oturan Zonguldak’ın önde gelen CHP’li isimlerinden Ve karşısındaki de Cumhur İttifakı’nın adayı Ömer Selim Alan.” İfadelerini kullandı.

Karagöz’e yorumlar ise gecikmedi. Bazı yorumlarda şu ifadelere yer verildi:

“Valla Taha bey çok iyi bir AKP’li olarak yazıyorum Ömer Selim Alan’ın nasıl bir kibir abidesi olduğunu anlatmaya laflar yetmez dolayısıyla partimizin ismini taşımaya yakışmıyor.

“Zonguldaka hizmet götüren tek başkan adamı karalamayin biraz zonguldaki düşünün şahıslarla ne işiniz var anlamış değilim hizmete bakın.”

“Chpliler bile adamdan memnunken ve chpden çok yüksek oranda oy alacakken ak partililer ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim biz mhpliler olarak selim başkanın zonguldak için dimdik arkasindayiz.”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu