Zonguldak'ta Memleket Partisine üye katılımları yoğun bir şekilde devam ediyor. Partiye gençlerin katılımı ise dikkat çekiyor.

Başarılı çalışmaları ile sık sık adından söz ettiren, Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mukadder Yalçın, partisine üye katılımlarının devam ettiğini ve 2023 seçimlerinde Memleket Partisi olarak, Zonguldak'ta büyük bir oy oranına ulaşacaklarını belirtti.

Başkan Yalçın, Zonguldak'ın çözülemeyen ve halı altına atılan bir çok sorun konusunda, Memleket Partisi olarak projeler hazırladıklarını ifade ederek, Cumhuriyet'in ilk şehri Zonguldak'a yakışan bir vizyon hedeflediklerini söyledi.

Halkımızın içindeyiz.

Başkan Yalçın konuşmasında, '' Memleket Partisi Zonguldak il genelinde adeta gece gündüz çalışmakta. İlçe başkanlarım ve tüm yöneticilerim halkımızın içindeler. Kapı kapı dolaşıp partimizi anlatıyoruz. İl başkanlığı olarak partimize ciddi oranda üye katılımı var. Bunların gençlerden oluşması ise beni ayrı mutlu ediyor. Zonguldak gençliği, Cumhuriyet değerlerinse sahip çıkan partimize büyük ilgi gösteriyor. Bizim geleceğimiz olan bu gençler, genel başkanımız Muharrem İnce'nin dik duruşunu, Milli söylemlerini ve Cumhuriyet aşkını iyi biliyor. Zonguldak, Türk siyasetinin adeta kalbidir. Biz, özlenen Zonguldak'ın yeniden oluşması için çalışıyoruz. İstiyoruz ki; İşsiz gencimiz kalmasın, sosyal bir kent olalım. Maaalesef ilimiz emekliler kenti oldu. Kentte ekonomik anlamda yaprak kımıldamıyor. Zonguldak'a en son ne zaman bir fabrika kuruldu? İlimiz Filyos Limanı dışında bir canlılığa sahip değil. Liman elbetteki olacak. Ancak, Zonguldak'ın diğer ilçeleri can çekişiyor. Devrek'in durumuna bakın! İlçe eski günlerden çok uzak. Gökçebey, Ereğli buralarda yeni yatırımlar ne yazık ki yok. Gençlerimiz, il dışında iş arıyorlar. Limanda, çalışan sayısı 5 ile 6 bin kişi deniliyor. Ancak buralarda çalışan Zonguldaklı sayısı ne yazık ki 500 – 700 kişi arasında. Bu sayının limanın tam faaliyete geçmesiyle daha da düşeceğini tahmin ediyoruz. Bunun nedeni de, burada çalışan insanımızın o alanda eğitimsiz olması. Yani burada ileride beyaz yakalılar çalışacak. Biz, Memleket Partisi olarak tüm Zonguldak'ı kucaklıyoruz '' dedi.

Partimiz, ülke genelinde büyük ilgi görüyor.

Yalçın, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşmesi beklenen seçimler için ise şu ifadeleri kullandı:

'' 2023 seçimleri ülkemiz ve ilimiz adına çok önemli. Ancak, bakıyorsunuz altılı masa diye ortaya çıkanlar, ülke insanı ile adata dalga geçiyorlar. Ne adayları belli, ne de vizyonları. Rotası bile belli olmayan altılı masanın ülkeye fayda getirmeyeceğini milletimiz çok iyi biliyor. Memleket Partisi olarak, bu seçimlerde sandıkları patlatacağız. Partimiz, tüm ülke genelinde büyük oy oranına ulaşarak, milletimizi mecliste temsil edeceğiz. Ben bu konuda gençlerimize güveniyorum. Seçimlerde, partimizin baraj sorunu söz konusu bile değil. Biz, ülkenin yönetimine talibimiz '' dedi.

Başkan Yalçın, partisine üye olan herkese teşekkür ederek, Zonguldak halkının tercihinin Memleket Partisi olacağını söyledi.(Haber Merkezi)

Editör: Seçkin