Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Hakan Çevik, Fener sahasında yapılan antrenmanın ardından spor medyasının sorularını cevapladı. Kaptan, devre arası Antalya kampında çok iyi çalıştıklarını belirtti.

Tecrübeli savunma oyuncusu, “Beklediğimiz transferlerimiz  aramıza katılıyor. Yeni arkadaşlarımız takıma katkı sağlayacaklardır. Buna inanıyorum. En son Mehmet kadromuza dahil oldu. Kadromuz genişliyor. Alternatif olması çok önemliydi. Bu durum bizim avantajımıza olacak” dedi.

Terakkispor sezonu dayanışma gecesiyle kapattı... Yeni sezonda büyük hedeflerle görüşmek üzere Terakkispor sezonu dayanışma gecesiyle kapattı... Yeni sezonda büyük hedeflerle görüşmek üzere

Kaptan, takımın ligdeki konumu hatırlatılması üzerine, “Puantajda hiç istemediğimiz yerdeyiz. Amacımız ligde kalmak. Herkes bunun bilincinde. Bu takımı ligde tutmak istiyoruz. İkinci yarı zor geçecek. Dolayısıyla işi daha sıkı tutmalıyız. Zonguldak şehrini yanımızda görmek istiyoruz. Zonguldak Kömürspor’u seven herkes bize destek olmalı. Pazar günü 1461 Trabzon maçıyla ikinci yarıyı açacağız. İlk 4-5 haftalık periyot çok önemli. Üst üstte zorlu maçlar oynayacağız. Alabildiğimiz kadar puan alıp biran evvel kırmızı alandan kurtulmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ