2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un lisanslı ürünlerinin satılacağı mini taraftar mağazası, yakın zamanda hizmete girecek.

2016 yılında Valilik binası arkasında sahil bandının hemen girişine konulan prefabrik mağaza, sahil yenileme çalışmaları nedeniyle zorunlu olarak kaldırılmıştı. Yer bulunamadığı için bir süreliğine Fener’deki kulüp binasının önüne konulan mağaza, yönetim tarafından elden geçirildikten sonra Esas 67 AVM ile Demir Park AVM gibi hareketliliğin yoğun olduğu Milli Egemenlik Caddesi’ne taşındı. Her iki tarafına “Zonguldak Kömürspor Store” yazılan prefabrik mağazada yeni sezona dair birçok ürün yer alacak.

Takımın iç ve dış sahada giyeceği orijinal formaların satılacağı mağazada, ayrıca geçen sezon bastırılan şehit madenci formalarına ulaşılabilecek. Formaların yanı sıra özel baskılı t-şortler, atkı, şapka, bayrak, anahtarlık ve daha birçok farklı ürün mağazayı renklendirecek.

Yeni sezon forma fiyatlarını 100 TL olarak belirleyen Zonguldak Kömürspor Kulübü, sosyal hareketliliğin oldukça yoğun olduğu caddede yer alan mini mağazadan önemli ölçüde gelir elde etmeyi hedefliyor. Kulüp tarafından görevlendirilecek yetkili personelin idare edeceği mağaza, yeni sezonun başlayacağı 4 Eylül’e kadar hizmete girecek.

Kurumsal yapı doğrultusunda store işini profesyonelleştirmek isteyen Zonguldak Kömürspor, ilerleyen zamanlarda mini mağazayı kalıcı olarak büyütmek istiyor. Mağazayla birlikte içindeki ürünler de çeşitlendirilecek. Şuan taslak halindeki kalıcı taraftar mağaza projesi şehir içinde yine en işlek yerde açılacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi