Zonguldak Kömürspor Kulübü, 2. Lig Beyaz grupta dün Etimesgut Atatürk Stadı’nda oynanan ve 90 dakika boyunca bir şut çekilmeyip doğru dürüst atak dahi yapılmayan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının incelenmesi talebinde bulunacak. Kulüp yönetimi, TFF YouTube kanalından canlı yayınlanan maçın görüntüleri ve fotoğraflarını dosya haline getirip Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başta olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Etik Kurulu’na sunacak.

Kırmızı-Lacivertli kulüp yönetimi geniş çaplı hazırlayacağı dosyada, oyuna sonradan giren ve 90’ıncı dakikada gelişen atakta Ankaraspor ceza sahasına topla birlikte girerek gol tehlikesi oluşturan Nazilli Belediyesporlu Tibet Öniz’e, Ankarasporlu futbolcuların “Ne yapıyorsun sen?” der gibi tavırlar sergilediği anların görüntüsü ile fotoğraflar ispat niteliği taşıyacak.

Zonguldak Kömürspor Kulübü, normal şartlarda Nazilli Belediyespor’u yenecek güce sahip Ankaraspor’un, sahasında oynadığı maçta futbolun etiğine ters bir davranış ve tutum sergilediğini düşünüyor.

Ankaraspor’un, futbol kulüplerinin uyması gereken etik davranış ilkelerini çiğnediğini öne süren Zonguldak Kömürspor Kulübü, konuyu CİMER, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Etik Kurulu’na kadar taşıyıp hakkını arayacak.

Kulüp yönetimi tarafından bugün hazırlanacak şikayet ve inceleme dosyası, sıcağı sıcağına ilgili kurum ve kişilere biran önce sunulup gereğinin yapılması arz edilecek.

Bölgesel Amatör Ligde kupalar sahiplerini buldu... Zonguldak yine elleri bomboş kaldı! Bölgesel Amatör Ligde kupalar sahiplerini buldu... Zonguldak yine elleri bomboş kaldı!

SPOR SERVİSİ

 

Editör: Hüseyin EKİNCİ