Ankaraspor’un yerinde kim olsa, Buca'yla eşleşmek istemez! İzmir ekibi, Süper Lig kadrosuna sahip Ankaraspor’un yerinde kim olsa, Buca'yla eşleşmek istemez! İzmir ekibi, Süper Lig kadrosuna sahip

2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Barış Şeref, kırmızı-lacivertli takımın başında ilk antrenmana çıktı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman öncesi kulüp binasinda futbolcuları bir araya toplayan Şeref, yaptığı konuşmada adeta beyin yıkadı. 
İyi bir kadroya sahip olunduğuna vurgu yapan Barış Şeref, 13 maçlık periyotta bir aile havası oluşturup takımı ligde tutacaklarını belirtti.
Zonguldak Kömürspor’un bulunduğu konuma asla hak etmediğini dile getiren Şeref, “Zonguldak Kömürspor bu şehrin marka değeridir. Bu markanın değerini yukarı çıkarmak bizim elimizde. Hep birlikte bir aile olacağız. Takım ruhuyla hareket edip Zonguldak Kömürspor’u ligde tutacağız. Sizlerle yeniden bir arada olmak güzel. Sorumluluğumuzun farkındayız. Bu şehrin bizden beklentileri fazla. En önemlisi takımı ligde tutmak tabii ki. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizlere güveniyorum. İnşallah bu şehre mahcup olmayacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.
İki sezon aradan sonra tekrar Zonguldak Kömürspor’un başına geçen Barış Şeref, ilk 3 puanı sınavını 18 Şubat Pazar günü deplasmanda Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında verecek.
Şeref, 2020-2021 sezonunda da lig devam ederken yine en kötü zamanda takımın başına geçmiş, aldığı sorumlulukla küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’u ligde tutmayı başarmıştı.
Öte taraftan Barış Şeref'in yardımcı ekibinde Abdulkerim Koç ile yine Zonguldaklı Mustafa Göktaş  yer aldı.
SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ