Geçen sezon ki mevcut kadrosundan önemli oyuncularını kaybeden ve elinde sadece 6-7 futbolcu kalan Zonguldak Kömürspor, 2023-2024 sezonu öncesi yeni baştan bir takım oluşturacak.

Sportif AŞ Başkanı Hakan Hürfikir tarafından bizzat yürütülen çalışmalar kapsamında, dışarıdan ilk etapta 10 ila 15 arasında transfer yapılacak. Bu transferlerden ilkini, geçen sezonu Adıyamanspor ve Sapanca Gençlikspor’da geçiren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Haydar Deniz oluşturdu. Deniz’in peşine gelecek futbolcularla birlikte 20 Temmuz Perşembe gününe kadar kadrosunun yarı yarıya oluşması bekleniyor. Haliyle Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, yarından itibaren Perşembe gününe kadar transferde çok hareketli günler geçirecek.

Öte yandan, Zonguldak Kömürspor teknik direktör konusunda da artık tercih aşamasına gelindi. Uzun süredir ismi sıkça anılan Serkan Afacan ve gündeme gelen diğer teknik direktör adayları arasında fikir birliğine varılan isimle, kuvvetle muhtemel Salı günü kesin anlaşma yoluna gidilecek.

Teknik direktörün de belli olmasıyla birlikte Zonguldak Kömürspor, 20 Temmuz Perşembe günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda akşam yapacağı antrenmanda yeni sezona “merhaba” diyecek. İlk etapta bir haftaya yakın süre Zonguldak’ta çalışacak Zonguldak Kömürspor, ardından Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe formaları giyen Dünyaca ünlü eski futbolcu Mesut Özil’in Devrek Belediyespor için Avrupa standartlarında yaptırdığı  Mesut Özil Tesisleri’ne yerleşecek. Takım antrenman uygulamaları için doğal çim zeminli Devrek İlçe Stadı'nı kullanacak.

Zonguldak Kömürspor yönetimi, Mesut Özil Tesisleri’nin kapılarını sonuna kadar açan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak Zonguldak Kömürspor’u yakından ilgilendiriyor... Ankaraspor-Nazilli maçı canlı yayınlanacak

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ