Etkinlik sonlandı! Etkinlik sonlandı!

Zonguldak Haber – Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ile Kırgızistan Uluslararası Üniversitesi arasında, ‘Uluslararası Eğitim İş Birliği Protokolü’ imzalandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Kırgızistan Uluslar Arası Üniversitesi Rektör Yardımcısı Baatyrbek Akylbekov’un katılımıyla Rektörlük makamında imzalanan protokol ile iki üniversite arasında kültürel ve eğitim iş birliği ileri taşımak amaçlanıyor.

İmzalanan protokol, eğitim ve araştırma iş birliği, öğrenci değişimi programları, öğretim üyelerinin karşılıklı değişimi, ortak araştırma projeleri, ders paylaşımı, akademik yayınların ve diğer bilgilerin paylaşımı gibi çeşitli alanları kapsamaktadır. Ayrıca, kısa dönemli akademik programları da içermektedir. Bu protokol ile iki üniversite, bilgi ve deneyimlerini paylaşarak daha geniş bir uluslararası iş birliği ağı oluşturma hedefini taşımaktadır.

Rektör Özölçer, uluslararası iş birliği ve kültürel bağların güçlendirilmesine yönelik önemli bir adım attıklarını dile getirerek,  “Kırgızistan Uluslararası Üniversitesi ile imzaladığımız bu protokol, eğitim ve araştırma alanlarında daha geniş iş birliği fırsatları sunacak. Amacımız, öğrencilerimize uluslararası perspektifler kazandırmak, öğretim üyelerimizin ve araştırmacılarımızın uluslararası düzeyde deneyim paylaşımına olanak sağlamak ve ortak projelerle bilgi üretimine katkıda bulunmaktır” dedi. (Haber merkezi)

Üniversite öğrencilerine ücretsiz olacak! ZBEÜ’den önemli adım Üniversite öğrencilerine ücretsiz olacak! ZBEÜ’den önemli adım

YKS başvuruları  bugün sona eriyor YKS başvuruları bugün sona eriyor

ZBEÜ’den iki yıldız kaydı ZBEÜ’den iki yıldız kaydı

ZBEÜ yüzme havuzuna yoğun ilgi ZBEÜ yüzme havuzuna yoğun ilgi

Editör: Virda Şahin