80 metreden taş ocağına uçtu: 1 ölü! 80 metreden taş ocağına uçtu: 1 ölü!

Zonguldak Haber –  ‘Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Yazılım Kampı’nın kapanışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi

Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kapanış programına, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, BAKKA Genel Sekreteri Lutfi Altunsu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, senatörler, akademisyenler, eğitmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstikal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaelmas Siber Güvenlik ve Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Semih Çakır, Pence-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşi sonucunda şehit düşen tüm askerlerimizi rahmetle andı.

Türkiye ve Zonguldak’ta ilki gerçekleştirilen ‘Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Kampı’na farklı illerden katılım sağlayan 42 öğrenciyi ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Çakır, “Eğitim etkinlikleri ile öğrencilerimizin Java ve Siber Güvenlik alanında farkındalıklarını artırmasına, spor faaliyetleri, sosyo-kültürel etkinlikler ve kişisel gelişim seminerleri ile keyifli vakit geçirmelerine ortak olduk. Kamp etkinliğinin gerçekleşmesinde tüm paydaşlara teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Programda öğrencilerin kampta yaptığı etkinlikleri konu alan sinevizyon gösterimi yapıldı.

Sakarlar Derneği tekerlekli sandalye dağıtacaklarını açıkladı Sakarlar Derneği tekerlekli sandalye dağıtacaklarını açıkladı

Kampa katılan eğitmenlere teşekkür belgesi, öğrencilere ise başarı belgesi takdim edilmesinin ardından program sona erdi. (Haber merkezi)

Hem çay ocağı hem de kültür merkezi! Hem çay ocağı hem de kültür merkezi!

Traktör şarampole devrildi! Yaşlı kadın hayatını kaybetti! Traktör şarampole devrildi! Yaşlı kadın hayatını kaybetti!

Güvensiz bulunan üretici ve ithalatçılara 4.1 milyon idari para cezası! Güvensiz bulunan üretici ve ithalatçılara 4.1 milyon idari para cezası!

Editör: Virda Şahin