Yoğun sis kent merkezinde etkili oldu Yoğun sis kent merkezinde etkili oldu

Zonguldak Kantin İşletmecileri Derneği, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk devresini değerlendirmek amacıyla bir araya geldi. Dernek Başkanı Süleyman Erbay, yaptığı açıklamada Zonguldak Merkez, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde faaliyet gösteren kantin işletmecileri ile birlikte toplandıklarını belirtti.

Eğitim öğretim yılının birinci döneminin kapanışını değerlendirme fırsatı bulan dernek üyeleri, çocukların dengeli ve sağlıklı beslenmeleri konusundaki sorumluluklarını ele aldılar. Ayrıca sektördeki gelişmeler, Okul Aile Birliği Yönetmeliği ve ek yönetmelik gibi konular üzerinde de görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Erbay, yaptığı açıklamada, soğuk kış şartlarına rağmen bir araya gelerek önemli konularda görüş alışverişinde bulunmanın memnuniyetini dile getirdi. Dernek üyelerine teşekkür ederek, ikinci dönemde yapılacak çalışmalara dair planlamaları da ele aldıklarını belirtti. Ayrıca, yeni yayımlanan Okul Aile Birliği Yönetmeliği ve bu yönetmelikle ilgili yapılacak olası değişikliklerin sektöre etkileri konusunda da değerlendirmelerde bulunduklarını ifade etti. /Haber Merkezi

WhatsApp-Image-2024-01-14-at-14.39.29

Editör: Murat Barutçu