Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, 31 Mart seçimleri öncesinde Zonguldak için verilen vaatlerin yerine getirilmesini istediklerini belirtti.

Zonguldak Belediye Başkanının azimli olduğunu ve Zonguldak için güzel çalışmalar yapmak istediğini gördüklerini ifade eden Güney, “Biz meclis üyelerimizle yaptığımız istişarelerimizde belediyedeki ekip zayıflığını ortaya çıkardık. Biz meclis üyelerimizle beraber başkanımızla gerçekleştirilebilecek fikir alışverişleriyle beraber Zonguldak’ı daha güzel noktalara getirebileceğimizi ve sorunlu yerlerin halledilebileceğini söyleyebilirim” dedi.

Zonguldak için yapılacak çalışmalarda her zaman varız diyen Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, açıklamasına şöyle devam etti:

“31 Mart seçimleri sonucunda Zonguldak Belediyesi Ak Partiye geçmiştir ve arkadaşlarımızın seçim sürecinde halkımıza bazı vaatler vermişlerdir. Bu sözlerin yerine getirilmesi anlamında biz başkanın yeni ekibini kurması anlamında 2-3 aylık bir müsaademiz oldu. Bu bekleme anında gördük ki sayın belediye başkanımız azimli ve Zonguldak için güzel çalışmalar yapmak istiyor. Ama ekip anlamında bir boşluk yaratıldığını da görüyoruz. Biz meclis üyelerimizle yaptığımız istişarelerimizde belediyedeki ekip zayıflığını ortaya çıkardık. Biz meclis üyelerimizle beraber başkanımızla gerçekleştirilebilecek fikir alışverişleriyle beraber Zonguldak’ı daha güzel noktalara getirebileceğimizi ve sorunlu yerlerin halledilebileceğini söyleyebilirim. Bizim burada yaptığımız eyyamcılık değil insanları kötüleme, karalama gibi bir düşüncemizde yok. Bizimde geçmiş dönemde belediyede iken yapamadıklarımız veya hatalarımız vardır. O zaman yapıcı söylemler olsaydı bunlar mutlaka dikkate alınırdı. Biz bu tecrübelerimizi ortaya koymak istiyoruz. Tecrübelerimizi ortaya koyarak Zonguldak’ta bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu nedenle değerli başkanımızın bizim gurubumuzla da çalışmasını isterim. Asfalt ihalesi yapıldı yağışlı havalar başlamadan yolların asfaltlanmasına başlanırsa iyi olur. Hem de bir nebze olsun belediyenin bir atağını göstermiş olur. Biz Zonguldak için yapılacak çalışmalarda her zaman varız. Ama Belediye Meclisine zayıf gündemlerin geldiğini de görüyoruz. Zonguldak için daha çok yapılacak icraatların gündeme gelmesi lazım. Bu noktada Zonguldak için ciddi gündemlerin gelmesini bekliyoruz” (Seçkin KIRARSLAN)

Editör: Haber Merkezi