Zonguldak Belediyesi, Türkiye'de kullanımı yasak olan cinsel içerik paylaşım platformu OnlyFans fenomeni Yağmur Şimşek'in organize ettiği etkinliğe sponsor olduğu iddiası çok sayıda vatandaşın eleştirisini aldı. Son olarak Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı eleştirdi. Gökçek, eleştirilerinde “Sayın Zonguldak belediye başkanına soru… Böyle bir rezalete nasıl sponsor olur ve katkı verirsiniz? İnanmak istiyorum ki birileri sizi tezgaha düşürdü… Derhal yarın saat 12.00’yi bulmadan bu rezalete sponsor olmayacağınızı açıklayın ve camiamızı rahatlatın…” ifadelerine yer verdi.

Melih Gökçek açıklamalarının ardından, edinilen bilgiye göre, Zonguldak Belediyesi’nin böyle bir etkinliğe sponsor olmadığı, düzenlenecek etkinlikler arasında da böyle bir faaliyetin olmadığını öğrenildi.

"Annelerimizin dualarına talip olmalıyız" "Annelerimizin dualarına talip olmalıyız"

Zonguldak Belediyesi’nden konu ile ilgili net bir açıklama bekleniyor. (Haber Merkezi)

Melih Gökçek’ten Selim Alan’a eleştiri! “Rezalete nasıl sponsor oldunuz!” Melih Gökçek’ten Selim Alan’a eleştiri! “Rezalete nasıl sponsor oldunuz!”

AVM’de kavga yaralılar var! AVM’de kavga yaralılar var!

Kurşun yağdırmıştı! Tutuklandı! Kurşun yağdırmıştı! Tutuklandı!

Yarım net yapan aday bile üniversiteli oldu Yarım net yapan aday bile üniversiteli oldu

Editör: Murat Barutçu