Zonguldak Belediyesi, Türkiye'de kullanımı yasak olan cinsel içerik paylaşım platformu OnlyFans fenomeni Yağmur Şimşek'in organize ettiği etkinliğe sponsor oldu. Kamuda tasarrufa gidildiği dönemde Adalet ve Kalkınma Partili Zonguldak Belediyesi’nin OnlyFans fenomeni Yağmur Şimşek'in organize ettiği etkinliğe sponsor olması ise tepkilere neden oluyor.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı eleştirdi. Gökçek öte yandan, Başkan Alan’a soru yöneltti.

Melih Gökçek’in açıklaması şu şekilde:

“Zonguldak’ta 27 Ağustos’ta Zonguldak Belediyesinin sponsorluğunda ve Zonguldak Belediye başkanının katkısıyla yağmur şimşek rezaleti yaşanacakmış. Kaç arkadaşım beni aradı. Dm’den mesaj attı. Başkanım bu rezalete müsade edilecek mi dedi… Dünya da onlyfans diye bir platform kurulmuş ve bir akım oluşmuş. Yeminle biraz önce duydum. Beni arayan arkadaşa ‘onlyfans ne demek’ diye sorduğumda, o da doğru dürüst anlatamadı. Google’a girdim. ‘onlyfans nedir?’ dedim, şu cevabı gördüm:

Bir anda oynamaya başladılar, ilgi odağı oldular Bir anda oynamaya başladılar, ilgi odağı oldular

ONLYFANS NEDIR?

Onlyfans, diger sosyal medya platformlari gibi video ve fotoğraf içerikleri paylaşabilen bir platformdur. Ancak uygulama üzerinde kullanicilar içeriklerini ücretli olarak abonelerine sunma imkanina sahip. Uygulama son dönemde daha ok cinsel içerikli kullanicilarin içerikleriyle gündeme gelse de farklı amaçlarla da kullanılıyor.

Bilahare Türkiye’de  onlyfans’ın öncülerinden yağmur şimşek kimdir diye baktığımda, bakacağıma bin pişman oldum. Kadın porno gösteriler yapan biri. şimdi… Sayın Zonguldak belediye başkanına soru… Böyle bir rezalete nasıl sponsor olur ve katkı verirsiniz? İnanmak istiyorum ki birileri sizi tezgaha düşürdü… Derhal yarın saat 12.00’yi bulmadan bu rezalete sponsor olmayacağınızı açıklayın ve camiamızı rahatlatın… AÇIKLAMANIZI BANA ATARSANIZ KAMU OYUNA İLETİRİM…

AŞAĞIDA TANITIM AFİŞİNİ VE GOOGLE’A YAĞMUR ŞİMŞEK YAZINCA ÇIKAN GÖRÜNTÜYÜ SANSÜRLEYEREK ATTIM” (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-24-at-11.19.16

AVM’de kavga yaralılar var! AVM’de kavga yaralılar var!

Kurşun yağdırmıştı! Tutuklandı! Kurşun yağdırmıştı! Tutuklandı!

Yarım net yapan aday bile üniversiteli oldu Yarım net yapan aday bile üniversiteli oldu

 

Editör: Murat Barutçu