Öğretim, araştırma ortamı, araştırma kalitesi, endüstri ve uluslararası görünüm gibi kıstaslarla dünya üniversitelerini değerlendiren İngiltere merkezli Times Higher Education (THE), 2024 sıralamasını gerçekleştirdi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ), THE 2024 sonuçlarına göre endüstri alanında Türk üniversiteleri arasında 23. sırada, dünya üniversiteleri arasında 842. sırada; araştırma ortamında Türk üniversiteleri arasında ise 44. sırada yer aldı.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, dünyanın en saygın yükseköğretim kalitesini derecelendirme kuruluşlarından biri olan THE 2024 yılı sonuçlarında kazanılan başarının çok önemli olduğunun altını çizerek, bu değerlendirmenin geçmiş yıllara dayalı verilerin baz alınarak yapıldığını, yapılan yatırımlarla önümüzdeki yıllarda ZBEÜ’nün daha üst sıralarda yer alacağını vurguladı.

Ustaların ‘Fawori’si büyük beğeni topladı Ustaların ‘Fawori’si büyük beğeni topladı

Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi

Siftah yapamayan taksici, dolmuşçuyla kavga etti! Siftah yapamayan taksici, dolmuşçuyla kavga etti!

Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama! Çaycuma’da istismar edilip, öldürülen bir bebek…. Genel Başkan’dan açıklama!

Fevkani’de şok gelişme! Firma ‘Yıkmam’ diyor! Fevkani’de şok gelişme! Firma ‘Yıkmam’ diyor!

Önce yıkılmasın diye isyan ettiler, sonra kat için pazarlık ettiler Önce yıkılmasın diye isyan ettiler, sonra kat için pazarlık ettiler

Fevkani talan ediliyor! Ekipler önlem aldılar! Fevkani talan ediliyor! Ekipler önlem aldılar!

Editör: Murat Barutçu