ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Gençlik ve Spor Bakanlığının projesi Damla Gönüllülük Hareketi ile bir araya geldi.

2014 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan, gönüllülük esaslı ve insan odaklı bir proje olan Damla Gönüllülük Hareketinin 164. dönemi Zonguldak’ta gerçekleştiriliyor. 10 gün boyunca süren ve 18-29 yaş aralığındaki gençlerden oluşan ekip, ZBEÜ Genç Ofis’te ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile bir araya geldi. Damla Gönüllülük Hareketi ekibi, etkinlikler kapsamında Zonguldak’ta gerçekleştirdikleri çevre temizliği, okul ziyaretleri, huzurevi, pazar ve esnaf ziyaretlerini Rektör Özölçer ve Yüksel ile paylaştı.

Genç Ofis ziyaretinin ardından Rektör Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Servet Karasu ile Damla Gönüllülük Hareketi ekibi Cafe Akademi’de akşam yemeğinde buluştu. Rektör Özölçer, sosyal sorumluluk çalışmalarının önemini dile getirerek Zonguldak’ta gerçekleştirdikleri etkinliklerden dolayı ekibe teşekkürlerini sundu.  (Haber merkezi)

Halk pazarında fiyatlarda düşüş sürüyor Halk pazarında fiyatlarda düşüş sürüyor

WhatsApp-Image-2023-10-06-at-11.51.54-(1)

Editör: Murat Barutçu