UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği Genel Başkanı Saadet Özkan, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde annesinin sevgilisinin cinsel istismarına maruz kaldıktan sonra darp edilerek öldürülen 2 yaşındaki bebeğin davası ile ilgili açıklama yaptı. Özkan, olayın takipçisi olacaklarını vurgulayarak, davanın Zonguldak yerine Bartın’da görüleceğini söyledi.

Başkan Dökmeci “Yılmayacağız, üstüne gitmeye devam edeceğiz” Başkan Dökmeci “Yılmayacağız, üstüne gitmeye devam edeceğiz”

Olay, 18 Mayıs'ta Çaycuma ilçesi İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre F.S. geceyi anne M.Ö.'ye ait evde geçirdi. Ertesi gün M.Ö., 8 yaşındaki diğer kızını alarak markete gitti. Bu sırada evde bulunan 2 yaşındaki N.N. Ö. bebek, Furkan Sevinç'in cinsel istismarına maruz kaldı. Bebek bayıldı. Furkan Sevinç,  bebeği ayıltmak için havaya atıp, tokatladı. Bebek kendine gelmeyince Furkan Sevinç, bebeği yürüyerek hastaneye götürdü. Sevinç, burada kendisini bebeğin dayısı olarak tanıtıp, nöbet geçirdiğini öne sürdü. Yapılan doktor muayenesinin ardından bebeğin cinsel istismara maruz kaldığı anlaşılınca Furkan Sevinç, yakalandı.

“ÇOCUĞA DOKUNAN KİM VARSA YANAR”

Olayın ardından, konu bir kez daha gündeme geldi. Başkan Saadet Özkan, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Zonguldak'ta istismar edilen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetmişti. Şüpheli sayılarının arttığı yönünde iddiaların bilgisi ulaştı. Dava Zonguldak’ta değil Bartın’da görülecek. Tarih belli olduğunda davaya gideceğiz. Kimler suça bulaşmış kimler küçücük bebeğin canını almışsa adalet önünde hesap soracağız. Bir çocuğa istismar olduğunda duyan diğer sapkınlar etrafına üşüşür, bunlar dünyanın en zalim canlılarıdır. Çocuğa dokunan kim varsa yanar ve sonraki hayatlarını bir hücrede geçirirler.”

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Fevkani’de şok gelişme! Firma ‘Yıkmam’ diyor! Fevkani’de şok gelişme! Firma ‘Yıkmam’ diyor!

Önce yıkılmasın diye isyan ettiler, sonra kat için pazarlık ettiler Önce yıkılmasın diye isyan ettiler, sonra kat için pazarlık ettiler

Fevkani talan ediliyor! Ekipler önlem aldılar! Fevkani talan ediliyor! Ekipler önlem aldılar!

Yıkım indirimi! Ucuzluğu gören oraya koştu! Yıkım indirimi! Ucuzluğu gören oraya koştu!

Günlük kiralık evlere yeni düzenleme! 1 milyon TL ceza! Günlük kiralık evlere yeni düzenleme! 1 milyon TL ceza!

Acı Olay! Kayıp 3 kardeş ölü bulundu! Acı Olay! Kayıp 3 kardeş ölü bulundu!

Fevkani Köprüsü kapatıldı, trafik kitlendi! Fevkani Köprüsü kapatıldı, trafik kitlendi!

Editör: Murat Barutçu