Fahiş fiyata 11 milyon ceza yolda! İşyeri kapatma cezası da var Fahiş fiyata 11 milyon ceza yolda! İşyeri kapatma cezası da var

Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Alparslan Küçük, kuru çayın fiyatında yaşanan zammın ardından çay ücretlerindeki zamlanacağını açıkladı. Yapılan zamla birlikte çay ocaklarında 6,5 lira, kahvehane ve kıraathanelerde 7,5 lira, kafeteryalarda ise 15 liradan yeni fiyattan satılacağı belirtildi.

Başkan Küçük, yaptığı açıklamada, mayısta kuru çaya yüzde 43 oranında ve sonrasında yüzde 9,3 oranında Çaykura zam geldiğini ifade etti. Bu artışlar sonucunda çay fiyatlarının zamlandığını belirten Küçük, esnafın zor durumda kaldığını dile getirdi. Şubat ayında yapılan çay zammından sonra yaşanan ek vergiler ve diğer artışlarla beraber çay fiyatlarının kaçınılmaz şekilde yükseldiğini söyledi.

Kahveci esnafının ve çay ocağı çalıştıran esnafın çay zammını da gündeme getireceğini ve yeni fiyat tarifelerini Esnaf Odaları Birliği'ne sunacaklarını belirten Küçük, bu zamla birlikte mevcut çay fiyatlarının yüzde 50 civarında bir artış yaşayacağını ifade etti. Her gün her şeye zam geldiğini ve hazırlanan fiyat listesinin yarın gelecek olan zammı kurtarmadığını belirtti. /Haber: Fadime YILMAZ ELMA

alparslan-küçük

Keçilerin peşinde elinde kitap, bir ilçenin gururu Muhammet Keçilerin peşinde elinde kitap, bir ilçenin gururu Muhammet

Akaryakıtta tabela değişti: Yüzde 41 zam! Akaryakıtta tabela değişti: Yüzde 41 zam!

Bolu’da yolcu otobüsü kontrolden çıktı! 2’si ağır 14 yaralı! Bolu’da yolcu otobüsü kontrolden çıktı! 2’si ağır 14 yaralı!

Şarj aleti ev yaktı! Şarj aleti ev yaktı!

Çocuklara çarpıp kaçtı! Çocuklara çarpıp kaçtı!

Eski gazeteci abisine yardım ederken öldü Eski gazeteci abisine yardım ederken öldü

Yatalak hastaya şiddet görüntüleri infial yarattı! Yatalak hastaya şiddet görüntüleri infial yarattı!

Hava sıcaklıkları 45 dereceye kadar çıkacak Hava sıcaklıkları 45 dereceye kadar çıkacak

Kadın azmağı keyfi pahalıya patladı Kadın azmağı keyfi pahalıya patladı

Anne ve çocukları 1 saniyeyle ölümden döndü! Anne ve çocukları 1 saniyeyle ölümden döndü!

Sahilde çıplak erkek cesedi bulundu Sahilde çıplak erkek cesedi bulundu

Editör: Murat Barutçu