Sosyal medyada şikayetleri değerlendirerek kamuoyu ile paylaşan Remote Co. İsimli X sayfası, bugün Zonguldak’taki Nesibe Hatun Kız Yurdu’na yer verdi. Yapılan paylaşımda, yurtta kalan öğrencilerin, hijyen koşullarının göz ardı edilerek yaşamak zorunda bırakıldığına değinildi. Öte yandan, paylaşımda yurt içerisinden çekilmiş bir fotoğrafa yer verildi. Ayrıca, yapılan başka bir paylaşımda ise yemeğin içerisinden böcek, kıl, tüy gibi maddelerin çıktığı ifade edildi.

ÖĞRENCİLER ŞİKAYETÇİ!

Remote Co. isimli sayfa, sosyal medya üzerinden Zonguldak'taki Nesibe Hatun Kız Yurdu'nda yaşayan öğrencilerin yaşadığı hijyen sorunlarına dikkat çekti. Yapılan paylaşımda, yurtta kalan öğrencilerin hijyen koşulları göz ardı edilerek yaşamak zorunda bırakıldığı ifade edildi. Paylaşımda, yurt içerisinden çekilen bir fotoğrafın da yer alması, iddiaların görsel olarak da desteklendiğini gösterdi. Yurt içerisinde çamur ve tozun biriktiği, temizlik eksikliği nedeniyle öğrencilerin rahatsız olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Zonguldak Nesibe Hatun Kız KYK'da öğrenciler, hijyen koşulları göz ardı edilerek yaşamak zorunda bırakılıyor. Çamura, toza rağmen yurtta temizlik yapılmadığı bildirildi.”

İZLEYENLERİN MİDESİ BULANDI!

Öte yandan, Barınamıyoruz Hareketi adlı sayfa ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Nesibe Hatun Kız Yurdu’nda çekilen görüntülere yer verdi. Çekilen görüntü izleyenlerin midesini bulandırdı. Görüntü paylaşımında ise, “Yemeklerdeki böcek, kıl ve taşlar. Zonguldak Nesibe Hatun Kyk Kız Yurdunda sürekli olarak yemeklerde böcek, kıl, taş, kabuk ve benzeri çeşitli şeyler çıkıyor. Öğrencilerin yurda şikayetleri göz ardı edilirken yurtlardaki nitelikli yemek hakkından da mahrum bırakılıyor.” İfadelerine yer verildi.

Nesibe Hatun Kız Yurdu'ndaki hijyen şikayetleri, sosyal medya aracılığıyla kamuoyuna duyurulmuş durumda. Bu tür iddiaların dikkate alınması ve sorunların çözüme kavuşturulması için ilgili kurumların gerekli önlemleri alması bekleniyor.

2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı açıldı 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı açıldı

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-10-17-at-14.59.19

AD981RRGu5SDEbUn.00_00_04_26.Still001AD981RRGu5SDEbUn.00_00_10_05.Still002

Karadeniz istilasında durum ciddi! Binlercesi eve girdi! Karadeniz istilasında durum ciddi! Binlercesi eve girdi!

Kız arkadaşının yanında kafasına sıktı Kız arkadaşının yanında kafasına sıktı

Maganda kurşunu otomobile isabet etti Maganda kurşunu otomobile isabet etti

Ev sahibi kiracısının elektriğini kesti Ev sahibi kiracısının elektriğini kesti

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 56 İlde 150 şüpheli yakalandı! İçişleri Bakanı Yerlikaya: 56 İlde 150 şüpheli yakalandı!

Patates zehirlenmelerine dikkat! Öldürüyor! Patates zehirlenmelerine dikkat! Öldürüyor!

Şef istifa etti! Şef istifa etti!

Editör: Murat Barutçu