Yeni başkandan birliktelik çağrısı... Başarıyı ancak böyle yakalayabiliriz! Yeni başkandan birliktelik çağrısı... Başarıyı ancak böyle yakalayabiliriz!

Süper Amatör Lig temsilcisi Ereğli Yenimahallespor transfer perdesini araladı. Kısa bir süre önce takımın başına genç teknik adam Şaban Kuzu’yu getiren yönetim, ardından yoğunlaştığı transfer çalışmaları kapsamında ilk dış transferini Zonguldaklı tecrübe Hamit Çevik’le gerçekleştirdi.

Yeni sezona en az Play-Off hedefiyle hazırlanan Ereğli ekibi, bu doğrultuda gerçekleştirmeyi düşündüğü transfere 40 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Hamit Çevik’le başladı. Zonguldak Kömürspor geçmişi bulunan başarılı kaleciyle geçen hafta başlayan görüşmeleri dün olumlu yönde neticelendiren Yenimahallespor yönetimi, 1 numaralı eldiven için imza töreni düzenledi.

Kulüp Başkanı Hamdi Ustamehmetoğlu, Genel Kaptan Kazım Şahinoğlu ve Genel Sekreter İlayda Alagöz’ün katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Yenimahallespor atkısını boynuna dolayan Hamit, kendisini Ereğli ekibine bağlayan imzayı attı.

Geçen sezon Gelikspor ve Perşembe Belediyespor’un kalesini koruyan, yeni sezonda yine Süper Amatör Ligde bu kez Yenimahallespor’un başarısı için ter dökecek olan 1 numara, yeni heyecanlar peşinde koşacağı Yenimahallespor’u hedefe taşıyacak kilit isim olacak.

Hamit transferiyle 1 numaralı mevkili sağlama alan Yenimahallespor, dikkat çeken flaş transferlere önümüzdeki günlerde devam edecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ