AK Parti Merkez İlçe Yönetimi olarak gerçekleştirilen toplantıda,  Amasya Milletvekilimiz ve İl koordinatörü Hasan Çilez, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve Merkez İlçe Koordinatörü Hasancan Uçar katılarak başarı dileklerini ilettiler.

Konuyla ilgili Ak Parti Merkez İlçe tarafından yapılan açıklamada; “Bizlere güvenerek bu görevi bize layık gören Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, İl Koordinatörümüz Hasan Çilez, İl Başkanımız Mustafa Çağlayan ve tüm teşkilatımıza teşekkür ederim. Bizler yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte AK Partimizin başarısı için bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Her birimiz için hayırlı olsun” denildi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-08-15-at-22.54.00WhatsApp-Image-2023-08-15-at-22.54.02-(1)

İdari mahkemesinden şok karar! Selim Alan’a “Dur” dedi! İdari mahkemesinden şok karar! Selim Alan’a “Dur” dedi!

Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi! Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi!

Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı! Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı!

Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’ Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’

Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler! Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler!

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Editör: Murat Barutçu