Yeni Parti Zonguldak İl Başkanlığı, yeni hizmet binasının açılışı için hazırlıklarını tamamladı.

Yeni Parti Zonguldak İl ve İlçe Başkanlığı’nın resmi açılışı, 1 Eylül 2026 Salı günü saat 17.30’da gerçekleştirilecek.

Essen Belediye Başkanı Kufen’den Zonguldak’ta yeşil dönüşüm mesajı
Essen Belediye Başkanı Kufen’den Zonguldak’ta yeşil dönüşüm mesajı
İçeriği Görüntüle

Açılış Dünya Barış Günü’nde yapılacak

Yeni Parti Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, açılışın 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde gerçekleştirilecek olmasının da ayrı bir anlam taşıdığını belirterek Zonguldaklılara davette bulundu.

Dural, “Kıymetli Zonguldaklı hemşehrilerimiz, 1 Eylül Salı günü Dünya Barış Günü’nde akşam saat 17.30’da Yeni Parti’mizin il ve ilçe başkanlığının açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

“Umudu birlikte büyütelim”

Tüm vatandaşları açılışa davet eden Dural, “Bu anlamlı günde sizleri açılışımıza davet ediyoruz. Gelin birlikte olalım, partimizi büyütelim, umudu büyütelim. Teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Teşkilatlar ve vatandaşlar bir araya gelecek

Yeni Parti Zonguldak İl ve İlçe Başkanlığı’nın açılış programına parti teşkilatlarının yanı sıra vatandaşların da katılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi