Bartın ilindeki bir köyde, 29 Eylül Cuma günü akşam saatlerinde kaybolduğu bildirilen 12 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatını kurtaran bir operasyon gerçekleştirildi. Kızın babası, çocuğun kaybolduğunu bildirerek Bartın Jandarma ekiplerine başvurdu.

İhbarın ardından Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, olay yerine yönlendirildi. Ekipler, 12 saat boyunca süren yoğun bir araştırma ve operasyon sonucunda, sabaha karşı Çaydüzü Mahallesi'nde bulunan bir metruk binada oldukları tespit edildi.

Metruk bina, Jandarma ekipleri tarafından çevrelenirken yapılan kontrolde, kayıp kız çocuğu, 61 yaşındaki S.K ve 24 yaşındaki Ö.Ç. ile birlikte yarı çıplak bir şekilde bulundu. Kız çocuğu, S.K. ve Ö.Ç'nin kendisine cinsel istismarda bulunduklarını beyan etti.

Deniz üstünde sürpriz evlilik teklifi Deniz üstünde sürpriz evlilik teklifi

İstismar şüphelileri S.K. ve Ö.Ç., gözaltına alındı ve yapılan adli tahkikatın ardından mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, şüphelileri tutuklayarak Bartın Kapalı Cezaevi’ne gönderdi.

Bu olay, hızlı ve etkili bir şekilde hareket eden Jandarma ekiplerinin sayesinde kız çocuğunun hayatının kurtarılmasını sağladı ve şüphelilerin adalet önüne çıkarılmasını mümkün kıldı. (Haber Merkezi)

Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti Düğüne giderken otomobilin çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti

Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı Motosiklet devrildi! Genç kız yaralandı

İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor İki çocuk annesi genç kadın ekmeğini boyacıılık yaparak kazanıyor

Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti Korkunç kazada 4 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı! Elektrik ve suları kesilen esnaf dükkânlarını açtı!

Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi! Ankara'da bombalı saldırı! Teröristler etkisiz hale getirildi!

Editör: Murat Barutçu