Zonguldak merkeze bağlı Fener Mahallesi’nde bugün akşam saat 17:00’ye kadar elektrik kesintisi yaşanacağı duyurulmuştu. Yaşanan kesintinin ardından bazı veliler okulların soğuk olduğu gerekçesiyle çocuklarını okula gönderemediler.

Zonguldak'ta okulların müdür ve müdür yardımcıları belli oldu Zonguldak'ta okulların müdür ve müdür yardımcıları belli oldu

Öte yandan, okullarda jeneratörün kullanılmaması ise dikkat çekti.

Veliler, “Okullar buz gibi ve karanlık. Biz çocuklarımıza nasıl okula gönderelim. Planlı bir kesinti olabilir ancak çocukların okul saatinde böyle bir çalışma yapmaları çok anlamsız. Ne yazık ki çocuğumuzu bugün okula gönderemedik. Bilinçsizce yapılan bir çalışma nedeniyle çocuklarımız derslerinden geri kalıyorlar. Ayrıca jeneratör var mı yok mu bilmiyoruz. Varsa neden çalıştırılmıyor onu da merak ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler. / Haber: Fadime YILMAZ ELMA

CHP Ön seçim kararı aldı! Harun Akın karşı çıktı CHP Ön seçim kararı aldı! Harun Akın karşı çıktı

Tahsin Erdem: "Ön seçim kararı parti içi alınmış bir zaferdir" Tahsin Erdem: "Ön seçim kararı parti içi alınmış bir zaferdir"

Kayınova’dan ön seçim kararına sert tepki! “Antidemokratik bile değil” Kayınova’dan ön seçim kararına sert tepki! “Antidemokratik bile değil”

Editör: Murat Barutçu