Mülkiye Baş Müfettişi olarak atanan Vali Mustafa Tutulmaz için polis evinde veda yemeği düzenlendi. Yemeğe, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb Cezmi Yalınkılıç, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, belde ve ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri sivil toplum kuruluşları, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, “Bu akşam sayın valimizin Zonguldak’tan ayrılması nedeniyle bu yemeğe gelen herkese teşekkür ediyoruz. Kamu görevlileri belirli bir süreyle görevlendirilirler. Sonra da başka bir yerde görevine devam ederler. Dolayısıyla mülki idari hakimler daha çok coğrafya görev yaparlar. Hem mülki idari amiri olarak hem de 3 ilde görev yaparken her ilde güzel dostlukları oldu. Başladığımdan beri sevgi diline kullanan ilin her köşesinde giderek oradaki insanlarla buluşmaya gayret eden herkesin ziyaret edeceği kendisine iletişime geçmeyi imkan sağlayan daha sonra anılacak hizmetleriyle bugün bizlere veda ediyor. Veda hep üzüntüdür. Bizde onun ayrılması sebebiyle üzüntülüyüz. Zonguldak’a hizmetleri olmuştur" dedi.

Yemekte konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, “Genelde insanlar hüzünlü oluyor. Biz Valimizi gülüşüyle hatırlayacağız. Valimiz Zonguldak'a geldiğinde aramızda en çok ben zaman geçirmişimdir. Belki şöyle hayırlı oldu. Bayrağın dalgalandığı her yerde vatana hizmet edeceğiz demişti. Zonguldak’a yeni ufuklar açtı. Bizlerde bunun devamı için hizmet etmeye devam edeceğiz. Zonguldak’a, Zonguldak insanına verdiği destekler için teşekkür ediyorum. 38 ay çok güzel hizmetler ettik” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Bugün kalabalık salonda Zonguldak’ın vefakâr cefakar olduğunu gösteriyoruz. İlk geldiğinden bugüne kadar birlikte çakıştık. Biz sayın valimizle zor bir şehirde uyumlu bir şekilde çalıştılar. Konulara +devlet adamının nasıl yaklaşması gerektiğini konusunda çok güzel örnekleri ilimizde ilçelerde gösterdi. Sanayicilerimizle beraber olduk. Çiftçilerimizle beraber olduk. Gerçekten konulara çözüm odaklı o anlamda elinden gelen gayreti gösterdi. Bir bayrak yarışı. En üst nokta Valilik makamıdır. Sayın Valim en uzun Valilik yapan valilerimizden birisi. İlk onda. Kendisine başarılar diliyoruz. Ankara’da Antalya’da sizleri beklerim dedi. Sayın Valime başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı Yaralı halde bulundu ekipler tarafından tedavi altın alındı

Veda yemeğinde konuşan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “Teşekkür ediyorum. Tabi veda zamanı konuşmalar zordur. Sizden önce güzel konuşmalar olur. Değerli arkadaşlar devlet memuriyeti süreleri var. Saydım 15 ayrı yer görevde çalışmışım. 15 yerde çalışmışım. 2 yılda bir o ortamları yaşıyoruz. İyi tarafı çok sayıda dost ediniyoruz. Bu dostlukları bırakıp gidiyoruz. Zamanla görüşmeye görüşmeye o dostluklar da gevşemeye başlıyor. Dostluğumuzun kalıcı olması. Sevgi dili dedim. 3 yıl geçirdik. O kadar iyi sonuçlar aldık ki 3 yıl önce travma vardı. Şehrin morali bozuktu. Şehir stresliydi. Bugün gelinen noktada azaldığını biraz daha iyiye doğru gittiğini görüyoruz. Güzel çalışmalar yaptık. Bunun yanında çalışmalarla da ilimizin ekonomik kalkınması için TSO’larla küçük sanayi bölgeleri OSB gibi değişik alanlarda çalışmalar yaptık. Ben bunlara katkı sağlayan paydaşlara teşekkür ediyorum. Mutlu ayrılıyorum. Güzel dostluklar edindik. Bir kısmınızla da dostluğumuzu devam ettirmek isteriz. Hakkınızı helal edin. Benden yana da helal olsun. Yolu sonuna gelindi. Yolun sonu gözüküyor” dedi.

Yemeğin ardından Vali Mustafa Tutulmaz’a günün anısına hediyeler takdim edildi. (İHA)

Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler! Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler!

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi Perşembe ışıklı kavşakta ışık ihlali kaza getirdi

AW008417_02

AW008417_03

Editör: Murat Barutçu