TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?” TFF Hukuk Kurulu konuyu derinleştiriyor! “Maçta ne gördünüz anlatın?”

Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde, ilk yarıyı lider Eskişehirspor’un 5 puan gerisinde 6’ncı sırada tamamlayan Ereğli Belediyespor’da ayrılık yaşandı. Eflatun-Beyazlı takımın sezon başında Kilimli Belediyespor’dan transfer ettiği forvet oyuncusu Tezcan Gökmen, devre arasıyla birlikte Ereğli ekibine veda etti. Tezcan’ın eski takımı Kilimli Belediyespor’a dönme ihtimali  çok yüksek.

Genç forvet, Ereğli Belediyespor’dan ayrılığı üzerine yayınladığı veda mesajında, “Ereğli Belediyespor Kulübü’yle karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayım. Bundan sonraki süreçte Ereğli Belediyespor’a başarılar dilerim. Her şey için teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan, yeni teknik direktör İbrahim Karaduman yönetiminde çıktığı 4 maçtan 10 puan toplayıp lider Eskişehirspor'la aradaki puan farkını 5'e düşürerek devre arasına umutlu giren giren Ereğli Belediyespor, ara transfer döneminde kaleci, stoper ve santrafor transferleriyle kadrosunu takviye edecek.

SPOR SERVİSİ

tekooo

Editör: Hüseyin EKİNCİ