İncivez karıştı: Polisler müdahale etti! İncivez karıştı: Polisler müdahale etti!

Kilimli’den cephanelik çıktı! Kilimli’den cephanelik çıktı!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerin ardından, 2/B kullanım kadastro çalışmalarının başlatılabilmesi için gerekli adımların atıldığını duyurdu. Bozkurt, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihale sonucunda köylerde ihaleyi alan firmalar ile sözleşme ve yer tesliminin tamamlandığını belirtti.
Zonguldak'ın merkez ilçesi ve bağlı ilçeleri olan Ereğli, Kilimli, Kozlu, Alaplı, Çaycuma, Gökçebey ve Devrek'e bağlı köyleri kapsayan 2/B kullanım kadastro çalışmalarının başlaması için gerekli olan sözleşmelerin yapıldığını ifade eden Milletvekili Saffet Bozkurt, 30 Kasım 2023 tarihinde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihale sonrasında ilgili firmalarla sözleşmelerin 3 Ocak 2024 tarihinde imzalandığını açıkladı.
Bozkurt, yaptığı açıklamada, “Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, 73 adet birim ve 2335,41 hektarlık alanda 3402 sayılı Kadastro Kanunu’nun Ek-4. Maddesi kapsamında 2/B kullanım kadastro çalışmalarının başlatılabilmesi için gerçekleştirilen ihalelerde, ihaleleri alan firmalar ile sözleşme ve yer teslimleri yapılmıştır. İhaleyi alan Pınar Harita Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi ile 3 Ocak 2024 tarihinde sözleşme yapılmış olup, 10 gün içinde yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanacaktır.” İfadelerine yer verdi. Haber Merkezi

Editör: Virda Şahin