Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Genel Maden işçileri Sendikası sonrası Gazipaşa Caddesi’nde esnaflarla bir araya geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Zonguldak belediye başkanı Ömer Selim Alan ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın Eşlik ettiği ziyaretlerde Bakan Bayraktar’a vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Caddede yer alan esnafların ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Bayraktaroğlu’na bir vatandaş Zonguldak’ın kaçınılmaz kaderi kaçak ocakları ile ilgili talepte bulundu. Vatandaş Bakan Bayraktar’a konu ile ilgili, “Sayın Bakanım Allah aşkına şu bizim Madencilerimize bir çözüm bulun. Öncelikle kaçak ocaklar kapatılsın. Özel ocaklar ise iyileştirilsin. Biz aile olarak çok mağduruz. Ömer Selim Alan’dan ise çok memnunuz.” dedi.

Esnaf ziyaretinde ise başka bir vatandaş, Bakan Bayraktar’a “Zonguldak’a üvey evlat muamelesi yapılmasın. Kaçak ocaklar konusunda bir çözüm bulunsun.” İfadelerine yer verdi.

Bakan Bayraktar vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra Valilik ziyaretini gerçekleştirdi. Bakan Bayraktar’ı Zonguldak Valiliği önünde protokol karşıladı. Bayraktar’a çiçek takdim edildi. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Zonguldak Bolu ile 1920’de vedalaştı Zonguldak Bolu ile 1920’de vedalaştı

1e24e598-0f57-4ece-8bbe-20faf0f6d650

426b3382-00b5-4b28-81b7-f70c051d0eea

Editör: Sertaç Özdemir