Çok sağ ol “Kenan Ağabey” Çok sağ ol “Kenan Ağabey”

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan Zonguldak Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında CHP’li Atınç Kayınova’nın iddialarına yanıt verdi.  
2022 Faaliyet Raporu’nda yapılan çalışmaların okunmasının ardından söz alan CHP’li Atınç Kayınova, “Zonguldak'ın geleceğini sattınız.” diyerek Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı eleştirdi. 
“TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTUYORSUNUZ”
Başkan Alan ise, “Bunu kabul etmiyoruz. Biz göreve geldiğimizde sosyete pazarı olan ve otopark olarak kullanılan alanı, o alandan kurtararak en iyi binayı yaptık. Gidin bakın bir gezin. Biz bunu planlayarak yaptık. Biz Zonguldak'ın geleceğini daha güzel nasıl olanların diye düşünüyoruz. Siz sattınız diyorsunuz. Takım tutar gibi parti tutuyorsunuz.” İfadelerine yer verdi. 
“BİZ YAPTIKLARIMIZIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”
Ömer Selim Alan da, “CHP su ile konuşacak son partidir. 6 tane ilçe başkanı yaptı.  6’lı masaya varsa yüreğiniz gidin Çaycuma'da yapın. Zonguldak belediyesi 9 TL yaptı diye yıktınız ortalığı gidin, sorun bakalım diğer CHP’li belediye ne kadar veriyorlar.  Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Biz yaptıklarımızın sonuna kadar arkasındayız. Siz söylediklerinizin arkasında durun.” dedi. 
Haber: Sertaç ÖZDEMİR

WhatsApp Image 2023-04-03 at 17.09.31 (2)

Editör: Virda Şahin