Rektör Özölçer öğrencilerle buluşmaya devam ediyor Rektör Özölçer öğrencilerle buluşmaya devam ediyor

Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF) Batı Karadeniz Bölge Başkanı Volkan Yıldırım, uyuşturucuyla mücadelede güvenlik güçleri, kamunun yanı sıra sivil toplum ve tüm toplumsal kesimlere büyük görevler düştüğünü vurgulayarak, "Birlikte hareket ederek geleceğimizi güvence altına alabiliriz." dedi.

Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak uyuşturucu kullanımının sadece bireyleri değil, aynı zamanda aileleri, arkadaşları, komşuları ve tüm toplumu etkilediğine dikkat çekti.

Devletin uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının yanı sıra her bireyin sorumluluk alarak etkin bir rol oynamasının önemine vurgu yaptı.

Yıldırım, şunları söyledi: "Uyuşturucu kullanımı toplumumuzun sağlığına, güvenliğine ve refahına ciddi zararlar veren bir tehlikedir. Sadece bireylere değil, aynı zamanda ailelere, arkadaşlara, komşulara ve tüm topluma etki eder. TUMEF Zonguldak ekibi olarak, toplumumuzu bilinçlendirmek ve uyuşturucu kullanımının zararlarına dikkat çekmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadelede, her bireyin sorumluluk alması ve etkin bir rol oynaması bizim için büyük önem taşımaktadır. Birlikte hareket ederek geleceğimizi güvence altına alabiliriz. Bilinçlenelim, destek olalım!"  /Haber Merkezi

AW913767_01

AW913767_02

Paravan operasyonu: 2 şüpheli adliyede Paravan operasyonu: 2 şüpheli adliyede

Kadırga’da alkollü şahıs dehşeti! Kadırga’da alkollü şahıs dehşeti!

Jandarma Teşkilatının 184. yılı kutlanıyor... Jandarma Teşkilatının 184. yılı kutlanıyor...

Editör: Murat Barutçu