Uyuşturucu ile mücadelede kararlılar! Uyuşturucu ile mücadelede kararlılar!

Osmaniye Haber - Düziçi ilçesinde otomobil ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Alaplı’da Devlet-millet el ele… Alaplı’da Devlet-millet el ele…

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, bayram alışverişi için yola çıkan kardeşlerin bulunduğu otomobil ile bir kamyonet çarpıştı. Kazada bir kardeş hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kaza, Düziçi Berke Barajı Sabun Çayı mevkiinde meydana geldi.

Saç kurutma makinesi yangın çıkardı; 1 kişi yaralandı Saç kurutma makinesi yangın çıkardı; 1 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre, otomobili kullanan Şevket Gürz'ün yönetimindeki 80 DD 157 plakalı araç ile İbrahim Toz'un idaresindeki 80 DL 104 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan kardeşlerden Mehmet (13) hayatını kaybederken, ağabeyleri Yasin Can (15) ve İsa Sarıoğlu (17) ile sürücü Şevket Gürz yaralandı. Olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Rektör ve SGK Başkan Yardımcısı personel alımı konusunu görüştü! Rektör ve SGK Başkan Yardımcısı personel alımı konusunu görüştü!

Yaralılar, itfaiye ekiplerince sıkıştıkları araçtan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulanslarla Düziçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, burada tedavi altına alındı.

Olayın detaylarına göre, otomobilde bulunan 3 kardeşin, bayram alışverişi için Çitli köyünde araç beklerken, babalarının dayısı olan Şevket Gürz ile karşılaşarak araçlarına bindikleri öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. İHA

Yönetimden flaş transfer... Klas ayak imzayı attı Yönetimden flaş transfer... Klas ayak imzayı attı

AW913800_04

AW913800_02

9 yaşındaki çocuğun cenazesinde yürek yakan görüntü: Pelerinle uğurlandı 9 yaşındaki çocuğun cenazesinde yürek yakan görüntü: Pelerinle uğurlandı

AW913800_03

AW913800_01

Editör: Virda Şahin