İzmir’in Çeşme ilçesinde, Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi Kampüsü’nde öğrenci ve personele yönelik şiddet ve uyuşturucuyla mücadele eğitimi düzenlendi.
KADES uygulaması anlatıldı
Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen programda, İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından KADES uygulamasının kullanımı hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Katılımcılara bilgilendirici broşürler dağıtıldı.
Narkotik farkındalık eğitimi verildi
Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından “NARKOGENÇLİK” projesi kapsamında öğrencilere uyuşturucuyla mücadele eğitimi verildi. Ayrıca UYUMA ve NARVAS projeleri hakkında da bilgi paylaşıldı.
Anne ve personele özel seminer
Fakülte personeline yönelik “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında ayrı bir seminer düzenlenerek uyuşturucuyla mücadelede ailelerin rolüne dikkat çekildi.
225 kişi katıldı
Toplam 225 öğrenci, akademisyen ve personelin katıldığı etkinlikte, emniyetin yürüttüğü projeler tanıtıldı.
Farkındalık çalışmaları sürecek
Yetkililer, uyuşturucuyla mücadele ve bilinçlendirme çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirtti.