Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, “Parti projelerinin ülkeyi yönetmek dünyayı değiştirmek” olduğunu söyledi.

Cumhur ittifakı ve millet ittifakın da yer almayacaklarını söyleyen Zonguldak İl Başkanı Sarı, seçimlere tek başına geleceklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, ekibi ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) ziyaret etti.

Gazetecilik mesleğinin zor ve meşakkatli bir iş olduğunu söyleyen il başkanı Necdet Sarı, Dünyada kolay ve meşakkatsiz bir iş yok. Gazetecilik mesleği daha zor ve özveri isteyen bir iş. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor kaleminizin daha güçlü olmasını diliyorum” dedi.

SEÇİMLERE TEK BAŞIMIZA GİRECEĞİZ

Parti ve seçim çalışmaları ile ilgili bilgi veren Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, “Seçim çalışmalarına başladık her gün vatandaşlarla buluşuyor toplantı yapıyoruz. Bizim partimizin ve genel başkanımızın bir projesi var. Ülkeyi yönetmeye dünyayı değiştirmeye geleceğiz. Bu modda ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi