AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem faciası sonrasında açıklamada bulunurken, bölgeye, tahlisiye ekiplerini gönderdiklerini söyledi.

Avcı açıklamasında, “Bizleri derinden üzen bir depremle uyandık. Bu anlamda orada hayatımı kaybeden vatandaşlarımıza milletimizin başı sağ olsun diyoruz. Hepsine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” diyerek şöyle dedi:

“Türkiye olarak üzücü bir şekilde uyandık. Hakikaten bizleri derinden üzen bir depremle uyandık. Buraya 85 araç 11 araçla beraber tahlisiye ekibimizi gönderdik. Yine ikinci ekibimizde hazır. Bunun dışında AFAD olarak 18 personelimiz 4 aracımız oraya gönderildi. Yine sağlık personeli 28 personel sevk edildi. Toplamda total olarak AFAD kurum olarak 210 personel sevk edildi. Bunun dışında 35 aracımız gönderildi. Depoda bulunan battaniye, çadır, nevresim gibi unsurlarda PTT aracılığıyla olay yerine gönderiliyor. Milletimizin başı sağ olsun. Cenab-ı Allah bir daha böyle afetler bizlere göstermesin” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin