Ülkede son yıllarda artan Suriyeli sayısı, Türk vatandaşların en büyük sorunu hale gelmeye başladı. Özellikle son seçimler öncesinde artan “Suriyeliler gönderilsin mi, kalsın mı?” tartışması her geçen gün artıyor. Ülkenin büyük bir kısmı Suriyeliler başka ülkelere ya da Suriye’ye gönderilmesi taraftarıyken, bazı Türk vatandaşları ise “Biz Müslümanız. Müslümana sahip çıkmamız gerekiyor” düşüncesini savunuyorlar.

Yaptığı televizyon programları ile yakından tanınan İkbal Gürpınar’ın bir programda yaptığı “Suriyeli” açıklamasına ise tepkiler gelemeye devam ediyor. Gürpınar, yaptığı açıklamalarda, “15 Temmuz’u kesinlikle Suriyeliler sayesinde kazandığımıza inanıyorum.” dedi.

Gürpınar açıklamasının devamında ise, 2016 yılında Türkiye’de bir kuraklığın beklendiğine, ancak Suriyelilerin Türkiye gelmesiyle yağmurun yağdığını söyledi. (Haber Merkezi)

İdari mahkemesinden şok karar! Selim Alan’a “Dur” dedi! İdari mahkemesinden şok karar! Selim Alan’a “Dur” dedi!

ikbal-gürpınar

Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi! Beycuma’da şüpheli ölümle, hayatını kaybeden şahıs toprağa verildi!

Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı! Sözlü tacizciye durakta dayak! Kanlar içinde kaldı!

Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler! Vali yemeğinde skandal! Salonu terk ettiler!

Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı Emniyet müdürü Sinan Ergen göreve başladı

TTK’da son durum!  Başvurular ne zaman başlayacak? TTK’da son durum! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kentsel hareketlilik sürecinde yapılan çalışmalar anlatıldı Kentsel hareketlilik sürecinde yapılan çalışmalar anlatıldı

Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış! Kan donduran cinayetle ilgili yeni detay! Onu da öldürmeye çalışmış!

 

Editör: Murat Barutçu