Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu Gökçebey Fidanlık Müdürlüğünde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada "Tüm emekler doğamıza yakışır ormancılıkla, ormanlarımızı geleceğe aktarmak için. Çalışma şartlarımız ne kadar zorlayıcı olursa olsun, öncesinde planlayarak gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalar geleceğimize ışık tutacak. Tohum/fidan üretmek emek işidir. Öyle bir anda olup bitmez; uzun ve meşakkatli bir yoldur. Tohumların fidana, fidanların ağaca, ağaçların ise ormana dönmesini görmek bu yoldaki en güçlü motivasyon kaynağımız. Her şey daha yeşil bir vatan için" dedi.

İncelemelerinde Orman Bölge Müdürü Bayraktaroğlu'na, Bölge Müdür Yardımcısı Necmettin Aşçı, Gökçebey Fidanlık Müdürü ve Devrek İşletme Müdürü ile Orman Yangınlarıyla Mücadele ve  İzin İrtifak Şube Müdürleri, Fidanlık Müdür Yardımcısı,  Fidanlık Şefi, emekli biyolog Yaşar Aksu ile OZM Laboratuvarı personeli  eşlik etti. (Haber: Şaban YILMAZ)

Gökçebey'de yeni meclis toplandı! Gökçebey'de yeni meclis toplandı!

WhatsApp-Image-2023-05-16-at-09.11.59

WhatsApp-Image-2023-05-16-at-09.12.00

WhatsApp-Image-2023-05-16-at-09.11.59-(1)

Dün “Bıçakladı” yazıldı, bugün kol kola fotoğraf paylaştılar Dün “Bıçakladı” yazıldı, bugün kol kola fotoğraf paylaştılar
Süper Lig hakemi Zonguldak’ta fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı! Süper Lig hakemi Zonguldak’ta fenalaştı! Hastaneye kaldırıldı!
Bir eşin çaresizliği: “Senin için uyuşturucu mu bulayım?” Bir eşin çaresizliği: “Senin için uyuşturucu mu bulayım?”
Zonguldak Gazipaşa caddesinde 4 kişi genç bir çocuğa saldırdı. Zonguldak Gazipaşa caddesinde 4 kişi genç bir çocuğa saldırdı.
Evleri soyup soğana çevirdiler! Jandarmadan hırsızlık çetesine darbe Evleri soyup soğana çevirdiler! Jandarmadan hırsızlık çetesine darbe

Editör: Murat Barutçu